TITANXIS čuo sam da neće bit metloboja i to onda nije kompletni hp univerzum sa svim aktivnostima, pa to bi meni bio najzabavniji dio igre.
wooddiebone A vidio sam uniforme za metloboj u traileru tak da očekujem bar da će se pojavljivat u cutscenama. To mi je ok. Ne moraju sad radit kompletnu simulaciju sporta iako je to baš onaj extra effort koji bi mi zakucao day one kupnju.
Heat E stalno razmišljam kako moram odigrati Middle-Earth: Shadow of Mordor i War prije ovog i tek sad shvatim, jedna velika fejspalmčina.
Flipper Jedva čekam. Kupuje se makar bila drlog. Zasad ne izgleda loše. Malo me strah developera, ali vidjet ćemo.
Flipper Ništa posebno, ali ovaj steelbook je odličan. Šteta što će biti samo u ovom preskupom izdanju. Navodno oko $300. Ako bude tako, to je puuuuno ptreviše. Da mi je negdje nabaviti samo steelbook.
[deleted] Meni ovo izgleda super i jedva cekam da se izgubim u Hogwartsu. Jedina zamjerka koju vidim, malo su npc-iovi “mrtvi” samo stoje u hodnicima bzvz.
wooddiebone Čini mi se da je osvjetljenje downgradeano. Pogotovo u interijerima koji izgledaju dosta flat i dosadno sada. Možda se varam, a možda je i do platforme iako ne vidim zašto current-gen konzole ne bi mogle odvrtiti ovakvu igru bez kompromisa.