čuo sam da neće bit metloboja i to onda nije kompletni hp univerzum sa svim aktivnostima, pa to bi meni bio najzabavniji dio igre.

A vidio sam uniforme za metloboj u traileru tak da očekujem bar da će se pojavljivat u cutscenama.
To mi je ok. Ne moraju sad radit kompletnu simulaciju sporta iako je to baš onaj extra effort koji bi mi zakucao day one kupnju.

E stalno razmišljam kako moram odigrati Middle-Earth: Shadow of Mordor i War prije ovog i tek sad shvatim, jedna velika fejspalmčina.

2 mjeseci kasnije

Jedva čekam. Kupuje se makar bila drlog. Zasad ne izgleda loše. Malo me strah developera, ali vidjet ćemo.

22 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

Ništa posebno, ali ovaj steelbook je odličan. Šteta što će biti samo u ovom preskupom izdanju. Navodno oko $300. Ako bude tako, to je puuuuno ptreviše.

Da mi je negdje nabaviti samo steelbook.

3 mjeseci kasnije

Da budem potpuno iskren, za mene najočekivanija igra. 😃

• [deleted]

• Uređivano

Meni ovo izgleda super i jedva cekam da se izgubim u Hogwartsu.

Jedina zamjerka koju vidim, malo su npc-iovi “mrtvi” samo stoje u hodnicima bzvz.

Čini mi se da je osvjetljenje downgradeano. Pogotovo u interijerima koji izgledaju dosta flat i dosadno sada.

Možda se varam, a možda je i do platforme iako ne vidim zašto current-gen konzole ne bi mogle odvrtiti ovakvu igru bez kompromisa.

Downgradeano je puno toga u odnosu na prvi trailer iz 2020 🙁 jebo ih crossgen.

mjesec kasnije