Glavni aduti Elden Ringa nikako nisu grafika i fizika i FromSoft to zna.
Igra izgleda predivno u okvirima u kojima se nalazi. Po meni jedino di kaska za ostatkom su animacije koje se još uvijek ne mogu cancleati.
Demon Souls remake je dokaz da se može i u tom svijetu napravit tehničko čudo, al jepanci niti pate na to niti su im igre lošije zbog manjka toga.

Al oftopičarimo.

Onaj timer je definitivno razlog za brigu. To kaj su potvrdili da nema mikrotransakcija je dobar znak, al u doba kad se bezobrazno naknadno ubacuju ničemu više ne vjerujem.
Nadam se da timer služi isključivo kao gameplay mehanika za ohrabrivanje eksploracije ili limitiranje grinda i exploitanja.
Nekad davno, prije mikrotransakcija su timeri bili sastavni dio igara.

Jedna stvar mi nije samo jasna dali ce igra biti SP ili MP 🤔

čuo sam da neće bit metloboja i to onda nije kompletni hp univerzum sa svim aktivnostima, pa to bi meni bio najzabavniji dio igre.

A vidio sam uniforme za metloboj u traileru tak da očekujem bar da će se pojavljivat u cutscenama.
    To mi je ok. Ne moraju sad radit kompletnu simulaciju sporta iako je to baš onaj extra effort koji bi mi zakucao day one kupnju.

E stalno razmišljam kako moram odigrati Middle-Earth: Shadow of Mordor i War prije ovog i tek sad shvatim, jedna velika fejspalmčina.

2 mjeseci kasnije

Jedva čekam. Kupuje se makar bila drlog. Zasad ne izgleda loše. Malo me strah developera, ali vidjet ćemo.

22 dana kasnije
    2 mjeseci kasnije

Ništa posebno, ali ovaj steelbook je odličan. Šteta što će biti samo u ovom preskupom izdanju. Navodno oko $300. Ako bude tako, to je puuuuno ptreviše.

Da mi je negdje nabaviti samo steelbook.

3 mjeseci kasnije

Da budem potpuno iskren, za mene najočekivanija igra. 😃

• [deleted]

• Uređivano

Meni ovo izgleda super i jedva cekam da se izgubim u Hogwartsu.

Jedina zamjerka koju vidim, malo su npc-iovi “mrtvi” samo stoje u hodnicima bzvz.

Čini mi se da je osvjetljenje downgradeano. Pogotovo u interijerima koji izgledaju dosta flat i dosadno sada.

Možda se varam, a možda je i do platforme iako ne vidim zašto current-gen konzole ne bi mogle odvrtiti ovakvu igru bez kompromisa.

Downgradeano je puno toga u odnosu na prvi trailer iz 2020 🙁 jebo ih crossgen.

mjesec kasnije

Na tren me zabrinulo, ali samo je last gen odgođen.

7 dana kasnije

Prosle godine u ovo vreme tresla me je groznica Elden Ringa.

Sada se isti simptomi javljaju sa ovom igrom.

Kako se cini bice jos jedno epsko i maratonsko iskustvo, sa milion sati i neprospavanih noci.

Osecam miris te magije

Ja mislim da će realno biti igra osrednje kvalitete, ali isto jedva čekam. Znam da ću ostaviti hrpetinu sati. Sve što sam vidio mi se sviđa i istražit ću svaki kutak. Samo da do izlaska sve ispeglaju s tehničke strane i to je to. Društvo mi je naručilo Deluxe verziju pa igram od 7. 2. Odlučili me počastit jer sam ih udavio pričom o HP igri. 😃

18 dana kasnije
      Minimum/Low Specs

• CPU: Intel Core i5 6600 (3.3 GHz) or AMD Ryzen 5 1400

• RAM: 16GB

• GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 GB or AMD Radeon RX 470 4GB

• DirectX Version: DX 12

• Storage 85 GB HDD

• Notes: SSD (preferred), HDD (Supported), 720p/30fps, Low-Quality Settings.

Recommended/ High Specs

• CPU: Intel Core i7 8700 (3.2 GHz) or AMD Ryzen 5 3600

• RAM: 16GB

• GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti or AMD Radeon RX 5700 4

• Storage 85 GB SDD

• Notes: SSD, 1080/60FPS, High-Quality Settings.

Ultra Specs

• CPU: Intel Core i7 10700K (3.80 GHz) or AMD Ryzen 5 5800

• RAM: 32GB

• GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080Ti or AMD Radeon RX 6800

• Storage 85 GB SDD

• Notes: SSD, 1440/60FPS, Ultra-Quality Settings.

Ultra 4K Specs

• CPU: Intel Core i7 10700K (3.80 GHz) or AMD Ryzen 5 5800

• RAM: 32GB

• GPU: NVIDIA GeForce RTX 3090Ti or AMD Radeon RX 7900

• Storage 85 GB SDD

• Notes: SSD, 2160/60FPS, Ultra-Quality Settings.

11 dana kasnije

Nisan se zurio sa preorderom kad sad gledan i nema vise deluxe verzije za uzeti kod nas. Koji k sve rasprodano

Sko ne nadem ide naruđba na storeu pa eto 3 dana prije igranje

Miro svemir ti govori da rađe uzmeš Lightfall s annual passom.

Tzereen

Mozda uzmen ali bez annual zato jer svaki puta uzmen sve i sezone niti ne taknem kad odigran glavni dlc.

Svaka sezona je mini dio sa novim uvodom od 10min i onda igras iste stvari da bi diga level. Glavni dlc da ali sezone nikad vise

A i ekipa se ajmo reci raspala a sa jednom osobom nema boga da zaigran tako ako vidin da je on kupio i igra ja ne uziman

Ajoj ljudi, herc će me strefit. Izašli su previewovi i skroz su pozitivni. Ali skroz. Ja sam mislio da će u najboljem slučaju biti osrednja igra, ali sam se prevario. Čeka nas po svemu što sam vidio i čitao ogroman hit. Sine, nemoj požuriti prije reda se poroditi. Pričekaj termin da stari Flipper može guštat kao prasac. Rodiš li se ranije, jebat ću ti mamu. Tnx.

Ajooooooj! Koliko jedva čekam.

Flipper Rodiš li se ranije, jebat ću ti mamu.

A daj, još se nije oporavila ni od prvog puta…

• [deleted]

• Uređivano

Jel nasao netko fizicku deluxe na stanju?

Jel ima uopće fizička deluxe za PS5? Vidim samo za ps4 svuda…