2 mjeseci kasnije

Jedva čekam. Kupuje se makar bila drlog. Zasad ne izgleda loše. Malo me strah developera, ali vidjet ćemo.

22 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

Ništa posebno, ali ovaj steelbook je odličan. Šteta što će biti samo u ovom preskupom izdanju. Navodno oko $300. Ako bude tako, to je puuuuno ptreviše.

Da mi je negdje nabaviti samo steelbook.

3 mjeseci kasnije

Da budem potpuno iskren, za mene najočekivanija igra. 😃

• [deleted]

• Uređivano

Meni ovo izgleda super i jedva cekam da se izgubim u Hogwartsu.

Jedina zamjerka koju vidim, malo su npc-iovi “mrtvi” samo stoje u hodnicima bzvz.

Čini mi se da je osvjetljenje downgradeano. Pogotovo u interijerima koji izgledaju dosta flat i dosadno sada.

Možda se varam, a možda je i do platforme iako ne vidim zašto current-gen konzole ne bi mogle odvrtiti ovakvu igru bez kompromisa.

Downgradeano je puno toga u odnosu na prvi trailer iz 2020 🙁 jebo ih crossgen.

mjesec kasnije

Na tren me zabrinulo, ali samo je last gen odgođen.

7 dana kasnije

Prosle godine u ovo vreme tresla me je groznica Elden Ringa.

Sada se isti simptomi javljaju sa ovom igrom.

Kako se cini bice jos jedno epsko i maratonsko iskustvo, sa milion sati i neprospavanih noci.

Osecam miris te magije

Ja mislim da će realno biti igra osrednje kvalitete, ali isto jedva čekam. Znam da ću ostaviti hrpetinu sati. Sve što sam vidio mi se sviđa i istražit ću svaki kutak. Samo da do izlaska sve ispeglaju s tehničke strane i to je to. Društvo mi je naručilo Deluxe verziju pa igram od 7. 2. Odlučili me počastit jer sam ih udavio pričom o HP igri. 😃