Apsolutno, probao sam ga po izlasku na PS5 i katastrofa se vrtio.
Black Myth: Wukong
solidmerlin vidi se i spermic i slika.
BMW sam bez ikakvih problema presao dva puta na obicnom PS5 na launchu. Jedini problem je bio sa Performance opcijom.
Cijela igra je, koliko sam vidio, nek i dan dobila i PS5 Pro patch.
ovaj cijeli cirkus sa Series S i pokusaj od MSovih influencera, kad su tvrdili da je Sony platio developera da igra izadje samo na PS i PC, je odmah bio smijesan. Sony nikad nije krio ekskluzivne ugovore sa studijima.
Eto, i potvrdjeno je da je krumpir zvan Series S kriv. Nije to prva igra koja nije izasla na Xbox zbog Series S
Uspio sam deluxe code ukucati na kanadski acc i automatski mi se itemi pojavili na uk accu.
Od svega probanog najbolje mi djeluje performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.
Na 120 i VRR input lag je jak pa sam odustao od toga. Rezi na 65 oledu i 3.5m udaljenosti nemam neke primjedbe.
Djeluje kao dobra igra evo par brzih slika, puno bolje izgleda sa HDRom
Mlati stapom, samo tvrdo.
- Uređivano
solidmerlin Samo deri! Na nekim bossevima se možda namučiš, ali ništa strašno. Taman je težina igre određena. Između GOW Ragnarok i Elden Ringa, ja bih rekao. Mene su namučili baš dosta neki bossevi. Ne bih sada spoilao. Uglavnom, za svakog krajnjeg bossa imaš neki item koji će ti pomoći u borbi, većinom se nalaze u secret područjima. Vjerujem da si Yellow Wind Sagea porazio s Wind Tamerom. Na njemu sam dosta zapeo, npr.
solidmerlin Na kojem modu dereš? Performance ili?
- Uređivano
foggy perf, napisao sam gore sve postavke. Bolje mi je nego 30 i 40fps a grafa nije neka razlika. Ima padova ali bar osjetim 60fps flow.
Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
- Uređivano
solidmerlin Kak ti djeluje performance mode? Zanima me iz prve ruke sad kad si svjež, jel osjetiš lag i koliko?
solidmerlin Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
Nemam pojma iskreno, znam da prvog moraš ja mislim, a dalje je optional. Ma sve treba biti
- Uređivano
Ne znam koji ti je treći, ali zadnji koji mi je ostao me razvaljivao uzduž i poprijeko tako dugo dok nisam prošao kompletni ch2 i nakon bossa dobio određene upgrejde i skillove, nakon tog sam se vratio i ubio ga u pojam do suza
foggy nema laga u perf mod, samo u 120 VRR, bas je gadan. Jedino problem imam sa slabom vibracijom pa ne znam uvijek kad pretrpim stetu. Pojacao sam i na konzoli vibru na max pa je malo bolje.
Trenutno sam u Pogoda realm
ThomasAAnderson mozdavse kasnije vratim na 3rd Tiger. Prvi je u bazenu krvi, drugi pred pustinjom gdje je Bug boss i treci negdje pod zemljom.
solidmerlin nema laga u perf mod
Jesu nešto fixali oko toga? Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo (kao što su neki ovdje pričali da je neigrivo).
Onda super, meni je ostao NG+ pa se mozda nekad vrnem.
Svakako se mozes vratit kasnije, iako je meni bilo super naučit malo te teže fajtove.
foggy Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo
Nije to lag nego default delay. Treba sekunda da izvadis estus i nagnes. Kao u Dark Souls 2 sa onim kamenjima.
- Uređivano
solidmerlin Ma to nema veze s mozgom, samo to mogu rec za healanje. To nije nikakav feature, da mi od 8 puta 3 puta primi.
Also, kad smo tu, DS2 sucks
- Uređivano
solidmerlin Presao.
Healanje je bio legit problem, svi su se bunili. Mozda su sad to i fixali sto je super ako jesu. Monke
foggy nemam pojma kako je bilo, meni je sad normala nije mi se desavalo da umrem zbog hilanja.