maverick Ne znam ciji si ti video gledao ali cujem influence 🙂

Ni po meni nije Goty ali je bar nest napravila novo (koliko god to nije novo). Lag stvarno nema veze s tim, ponovit cu.

Jel ko igra u 60fps mode na konzoli? Gledam danas review za PRO patch taj mode nisu dirali, reviwer govori da igra koristi “fake” 60fps sta god to znacilo i da ima veliki input lag.

Ugl. preporucio ne 40fps mode da se koristi koji je sad lockan.

Cekan neko da foruma da zaigra i dade recenziju.

Nije 60fpsa i to mi se ne svida

Miro za razliku od silnih 60 fps igara na plejci koje si do sad odigral?

renda

A ne nego san igra u 30fpsa

Nema 60 nema igre, ko moze trpiti trzanje neka trpi i neka igra u 30.

• Fenix

•  
        •  

solidmerlin i to je najveća istina ovdje, koliko god S bio slab

• Heat

•  
        •  
      • Uređivano

A igrivo je na Steam Decku, ne izgleda najbolje, a nije da nije bilo takvih odron vizuala na Series S, koji btw. vrti Starfield.

Kupio iz Kanade igru za PS5. Uz igru dosao deluxe edition kod kojeg kad ukucam na UK store kaze wrong region ili tako nesto. Ima li lijeka?

Btw jeste li primjetili Zeusov spermatozoid na dev logu

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

solidmerlin a gle ako ti kod ne radi, daj da ja probam pa ti javim.

I slika ti se ne vidi.

solidmerlin

Apsolutno, probao sam ga po izlasku na PS5 i katastrofa se vrtio.

Heat

Steam Deck ima dosta više RAM-a naspram XSS, što je i developer naveo kao glavni problem. Zapravo, da budem precizan, to su naveli kao problem još 2020. kad je XSS bio predstavljen.

I dalje ga ne vole…🥺🤷

BMW sam bez ikakvih problema presao dva puta na obicnom PS5 na launchu. Jedini problem je bio sa Performance opcijom.
            Cijela igra je, koliko sam vidio, nek i dan dobila i PS5 Pro patch.

ovaj cijeli cirkus sa Series S i pokusaj od MSovih influencera, kad su tvrdili da je Sony platio developera da igra izadje samo na PS i PC, je odmah bio smijesan. Sony nikad nije krio ekskluzivne ugovore sa studijima.
            Eto, i potvrdjeno je da je krumpir zvan Series S kriv. Nije to prva igra koja nije izasla na Xbox zbog Series S