Flipper

Šta da ti kažem stari moj. Da barem postoji neki demo, ne kužim zašto ih ne izbacuju sunce im ljubim.

Je istina da su sa patchem dodali mapu ili sam to sanjao?

Galantno veče uz Mankija 🐵🪄

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

solidmerlin Svinjicko je najveca legenda ikad. Ljepe slike, solidne reklobse

Koliki je ovaj chapter 3 😱 4 mape ima ☠️

Giphy - Tired Tom And Jerry GIF

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

A ono, pol igre 🙂

Gotov Ch3, koja glavobolja. Posebno zadnji boss kojeg nisam rijesio dok nisam uradio re-spec lika. Najtezi boss do sad. ⤵️

Sad sam Ch4 gdje nastupa pravi gangbang 😱 ⤵️

solidmerlin ma chapter 3 je daleko najveći smor što se tiče dizajna i svega čak. Ajde, četvrti je bolji. Nešto. 🙂

Da nije dizajn ponekih levela očaj, stvarno bi igra bila za 95/100. Ovako nije.

resident_evil ma kakav ocaj, nego ch3 je predug, ima 4 mape, cesto ima velikih otvorenih prostora. A pocetni dio je najgori jer podsjeca na Tower of Latria iz Demons Soulsa.

resident_evil pa recimo velika većina 3. chaptera je manje - više ista, jednolična, a chapter je ogroman. Baš jednolično.

resident_evil igra sama spasava kao u Dark Souls, kad god nesto uradis.

Ch3 mora biti malo jednolican jer je sve pod snjegom.

solidmerlin a ne znam, meni je snijeg inače najdraži u igrama, ali ovdje je dizajn bio isti. Izgubiš se jer ono…isto.

Flipper Imaš zatvor, šumu, plažu, planinske prolaze, pecinu, rijeke, bare, ostrvo, naselje. Ali da sve je snijeg, kamen, drvo.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Chapter 4 mi je naj. Trica predivna na dijelove, ali brate mili 20 puta sam iste lokacije prolazio jer nisam znao gdje sam bio gdje nisam. I Chapter 2 mi je bio takav, ali ružan pa mi je to bilo još gore.

Meni je zadnji chapter previše prazan. Zbrzali su ga i to je očito. Ogromni prazni prostor. Chapter 3 je najbolji, velik je kao neke cijele igre. Kornjača, jezero, hram, šuma, ima svega. I sve sam preorao da nađem sve iteme i tajne. Je da dosta uspori tempo igre, ali raznovrsnost bossova i neprijatelja je vrh.

Načuo sam da prije nije bilo. Mogu misliti koja je to lomljavima bila 😱.

Flipper foggy

Kupis mapu za svaki novi chapter na bonfireu i otkrivas maglu kako istrazujes. Vrh.