Uspio sam deluxe code ukucati na kanadski acc i automatski mi se itemi pojavili na uk accu.

Od svega probanog najbolje mi djeluje performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.

Na 120 i VRR input lag je jak pa sam odustao od toga. Rezi na 65 oledu i 3.5m udaljenosti nemam neke primjedbe.

Djeluje kao dobra igra 😎 evo par brzih slika, puno bolje izgleda sa HDRom

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Mlati stapom, samo tvrdo.

Bijem sve bossove koje pronađem. Tiger Vanguard mi je malo pojeo zivce. Gotov ch2. Dobra igra. Kakva borba, koji flow 😱 stalno vuce na igranje. Ne znam kad sam zadnji put igrao u 2h po noci…

solidmerlin Samo deri! Na nekim bossevima se možda namučiš, ali ništa strašno. Taman je težina igre određena. Između GOW Ragnarok i Elden Ringa, ja bih rekao. Mene su namučili baš dosta neki bossevi. Ne bih sada spoilao. Uglavnom, za svakog krajnjeg bossa imaš neki item koji će ti pomoći u borbi, većinom se nalaze u secret područjima. Vjerujem da si Yellow Wind Sagea porazio s Wind Tamerom. Na njemu sam dosta zapeo, npr.

foggy perf, napisao sam gore sve postavke. Bolje mi je nego 30 i 40fps a grafa nije neka razlika. Ima padova ali bar osjetim 60fps flow.

Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova 🤖

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

solidmerlin Kak ti djeluje performance mode? Zanima me iz prve ruke sad kad si svjež, jel osjetiš lag i koliko?

solidmerlin Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova 🤖

Nemam pojma iskreno, znam da prvog moraš ja mislim, a dalje je optional. Ma sve treba biti 🙂

Ne znam koji ti je treći, ali zadnji koji mi je ostao me razvaljivao uzduž i poprijeko tako dugo dok nisam prošao kompletni ch2 i nakon bossa dobio određene upgrejde i skillove, nakon tog sam se vratio i ubio ga u pojam do suza

foggy nema laga u perf mod, samo u 120 VRR, bas je gadan. Jedino problem imam sa slabom vibracijom pa ne znam uvijek kad pretrpim stetu. Pojacao sam i na konzoli vibru na max pa je malo bolje.

📍Trenutno sam u Pogoda realm 🤢👎

ThomasAAnderson mozdavse kasnije vratim na 3rd Tiger. Prvi je u bazenu krvi, drugi pred pustinjom gdje je Bug boss i treci negdje pod zemljom.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

solidmerlin nema laga u perf mod

Jesu nešto fixali oko toga? Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo (kao što su neki ovdje pričali da je neigrivo).

Onda super, meni je ostao NG+ pa se mozda nekad vrnem.

Svakako se mozes vratit kasnije, iako je meni bilo super naučit malo te teže fajtove.

foggy Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo

Nije to lag nego default delay. Treba sekunda da izvadis estus i nagnes. Kao u Dark Souls 2 sa onim kamenjima.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

solidmerlin Ma to nema veze s mozgom, samo to mogu rec za healanje. To nije nikakav feature, da mi od 8 puta 3 puta primi.

Also, kad smo tu, DS2 sucks 😃

foggy

Jbg, meni prima svaku, samo malo treba dok nagne cuturu.

Idi igraj Refantazio i Fantazian 🐵🪄

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

solidmerlin Presao.

Healanje je bio legit problem, svi su se bunili. Mozda su sad to i fixali sto je super ako jesu. Monke

foggy nemam pojma kako je bilo, meni je sad normala nije mi se desavalo da umrem zbog hilanja.

• foggy

•  
                          •  
                          •  
                          •  

solidmerlin good job agent solidni 😃 deri dalje

I meni se igra ovo čudo jer pratim od prve najave. Ali nekako sam se ohladio kad su krenule recenzije i usporedbe koliko se bolje vrti na PC-u.

Ni sam ne znam zašto ne kupim PC i uživam do kraja. Ionako bi igrao PC preko joypada i preko telke.

Dvoumim se između kupnje PS5 PRO (prije nego izađe GTA 6) ili da uzmem novi PC. Vjerujem da bi za 2k € mogao dobiti dobru pilu.

resident_evil Ja sam igrao na "base" PS5 i Quality modeu i bilo je sve ok. Uživao i igrao bez problema. Tako da možeš sigurno bez Pro konzole, a i PC-ja.

resident_evil kakav pc, kupi Pro. Zene se loze na njega a djeca ga vole.

Bokte ovaj Wukong je GOTY uz Indianu ❗️

Ne znam kad sam okusio ovako dobru borbu. Kratos, Bayonetta, Dante, Stelar Babe, Automata i Sekiro mogu ga oblanjat Mankiju.

🫡 Igra nema fakin parry/deflect, brake stance, dvije - tri energije, dvije boss faze i ostale gluparije. Tnx China.

🚨 Sinoc gledam neki video i skontam da estus flask (Grouds) nisam jos ni jednom pojacao a skoro sam na pola igre 🙉

• foggy

•  
                                •  
                                •  
                                •  

solidmerlin Mankiju.

🫡 Igra nema fakin parry/deflect, brake stance, dvije - tri energije, dvije boss faze i ostale gluparije. Tnx China

Jel ti nije jedan stance bas za parry deflect?

Vise boss faza ima (rijetko), break stance takodjer postoji. Ostale gluparije su npr nevidljivi zidovi 😃 igra ima sve sto navodis Ha-Ha-Ha, no doduse nije toliko da smeta.

Ja sam do kraja igre dizao Gourd i skuzio na kraju igre da sam equipao krivi 😃