Vjerojatno, ali mislim da s tim zapravo rade vecu stetu nego korist, deevoluciju. Koliko su recimo milijuna ljudi diljem svita ljudi poput arnolda i slicnih motivirali svojim izgledom, lipili se i dalje se lipe posteri po sobama koji su sluzili kao cilj, mozda primarno estetski ali kroz to dolazi i samopouzdanje i izlucivanje korisnih hormona koji su utjecali na uspjeh i u drugim segmentima zivota te individue. To "budi zadovoljan s onim kakav si" je najveca zamka koju mogu servirat jer vodi u inertnost, bolja poruka bi im bila "budi najbolja verzija sebe" a to sa svojim nacinom danas ne pruzaju. Dosta puta sam bija u japanu i koreji i ostalim zemljama, tamo jebeni taksist izgleda ko model iz igre ili obicni mornar na tegljacu, ne sigurno jer se vode zapadnjackom porukom danasnjice, di su taksisti drobine od 150 kila. Zapad triba jedan dobar kvalitetan reset. Rijetko vise i dobru igru znaju napravit, sve osobno pamtljive igre s ove generacije su dosle s istoka, cast iznimkama.
EDIT: mislim sta rec? Koju poruku poslat? Ostani takav, i takav vrijedis, pa makar umra u cetrdesetoj. Bitno da si zadovoljan sobom dok si ziv, pa makar ne jos dugo. Promicanje pretilosti isto ko i sa onim plus size modelima, to je krivo na toliko razina sa psiholoske strane.
Al necu vise offtopicarit, monkeee je super.