fensisuperstar Freeze zba bit jako neefikasan u nekim fajtovima. Presao sam na ring of fire koji sam digao na max i vise mi je pasalo kad uvijek ina isti efekt instead of random freeze.
Black Myth: Wukong
fensisuperstar dodgeanje je druga priča, a to je povezano s vizualima. Naime, prve faza je prošla OK, druga faza uglavnom OK i onda dolazim u treću fazu gdje ne vidim ništa od pijeska, vjetra i svega, a i kamera je znala biti zajebana. To me podsjeća na FFXVI gdje su toliko stavili svega u borbi da nemaš pojma gdje si, gdje je enemy i tko koga na koji način. Tako mi je na momente djelovala borba protiv tog bossa. Da imam pregled borbe dodgeanje je potpuno druga stvar, a ovako se samo stvori ispred mene jer uopće ne vidim kad i na koji način me napada i tu sam dosta puta ispušio.
- Uređivano
foggy freeze plus majmuni jebu kevu pogotovo sa ful setom. Prvi freeze na longu 5 sekundi drugi 8 pa ti vidi. 8 sekundi free šamaranja i još kad pukne msli stagger. Slijedeći napad decoy u decoyu popijem flaskove charge full slam ode 10% hpa. Jbga kad napadne boss meni je freeze da ga zaustsavim i slamam ga. Do sad me nije iznevjerio.
edit: 13 sekundi.
fensisuperstar Ma dobar je u pocetku, kasnije se ne moze mjerit s krugom. Ipak 60sec punjenja healtha i stamine x5 puta u fajtu znaci puno vise. Plus, kad dignes krug staggera, tad zoves majmune pa onaj special skill na R2+L3 i udaras ko majmun nista mi se sa tim nije moglo mjerit.
moram priznati da me na jednom bossu fire ring izvukao. Doslovno sam se stao u kut u ring of fire, i samo slammao auto attack dok boss nije umro. završio sam fight sa samo jednim potrošenim flaskom, i taj charge se nije potrošio radi sipa koji daje šansu da ne potroši. OMEGALUL. Btw sad sam u onom chapteru 5. Act 4 boss je bio EASY AS FUCK. trenutno igram sa pillar stanceom i ring of fire. Doslovno bacim ring of fire popnem se na štap čekam tier 4 charge i slamam
EZ taktika
fensisuperstar Ring je baš OP. Digneš ga do kraja i najjače mi je kad krenu skakat na tebe, ti ga digneš i odlete u 3pm
Završio prije sat vremena, mislim da mi je ostalo tonu toga u chapteru 6, ali je, nema šanse.
Igra je dobra.
Šteta samo što većinu vremena, pogotovo kako sam išao kraju, sam razmišljao kako mi se baš jako igra Lies of p opet.
Koliki je chapter 6? Nekih sat vremena sam tamo i zasad je ok. Chapter 5 mi je bio jako dobar.
foggy kad krenu skakat na tebe, ti ga digneš
Nemam pojma koliko da sve počistiš, jako kratak ako si ko ja i samo odradiš za main story. Nije mi se više dalo.
ThomasAAnderson Nemaš što ni čistit, ima par fajtova i JEDNA jedina kutija za pronaći. Najgori chapter ikad, uz performance warburga.
- Uređivano
Završio i ja. Slažem se s ocjenama i dojmovima koji prevladavaju u topicu. Znači, ako uzmem u obzir da je ovo prva ovakva igra ovog studija, ljudi su zaslužili samo pohvale. S druge strane, dizajn recimo 3. chaptera i ovog zadnjeg je očajan. Čak i zadnji fight je malo bezveze sa svim pizdarijama i forama…da ne spojlam. Zadnji chapter mi izgleda dosta zbrzan vjerujem zbog rokova i dr.
Ma uglavnom odlična igra. 85/100 neka ocjena, da je dizajn bolji bilo bi to i više. Svaka čast Kinezima. Rasturili su.
E da, cca. 70h sam utukao. Otkrio sam hrpu toga i otključao, ali nisam sigurno sve. Šteta što neke stvari u igri dođu tako kasno jer mislim da ih igrač koji radi side misije i sve polako otkriva, zaslužuje dobiti ranije. Ovako su za kraj ostavili puno toga i koliko vidim za NG+++++ koliko tko bude igrao. Stvarno im treba čestitati na ovakvoj igri i to iz prvog pokušaja.
Zavrsio NG i moram priznat igra je fenomenalna. Od dizajna, do borbe sve je super. Je da na onom snjeznom dijelu i u 6 na oblaku zna pasti fps al ok zanemarivo.
Zadnji boss i skriveni bossevi za svaku pohvalu. Jedino me govno u 3 dijelu iznerviralo do bola.
Sad NG+ i lov na platinu
Znači vama "sirotinji" koji igrate na PS5 nije smetalo igranje u 30 fps? Jer sad kad sam se naviknuo na 60 znam da je ful teško ići ispod toga
Sirotinja navikla na 30 fps-a.
resident_evil ima performance mode sa 60fps, mali dropovi prilikom vece borbe ili animacija ali nista toliko strasno da utjece na iskustvo.