Kikiller

A meni je bio lagan nisam niti jednom poginul u NG+.

Slicno kao u DS3 NG je najtezi poslje je laganini jer znas sve

elder8472

Tak sam i pretpostavljao, jedva čekam počet krstit heavy attackom sve po mapi na NG+

Moram priznat da mi se NG++ cini malo tezi nek NG+ 😁. Ne radim bas dmg ko prije

Blitz i onda vidi one rugobe i to u bitnim ulogama u zapadnjačkim igrama 🤣

Još ih poruzne spram live modela prema kojima su bazirane ili pak iz igre u igru.

maverick Još ih poruzne spram live modela prema kojima su bazirane ili pak iz igre u igru.

To je interesantno, da li se radi o inkluzivnosti da se "izgledom prosjecni" igraci lakše povežu/identificiraju sa glavnim likom ili da se umanji "razvijanje" kompleksa oko osobnog izgleda gamera™ ili je nešto trece u pitanju? Odgovor sigurno znaju glumci po kojima su rađeni likovi u tim igrama…u Wukongu su glumci odlicno prikazani u igri👍

Vjerojatno, ali mislim da s tim zapravo rade vecu stetu nego korist, deevoluciju. Koliko su recimo milijuna ljudi diljem svita ljudi poput arnolda i slicnih motivirali svojim izgledom, lipili se i dalje se lipe posteri po sobama koji su sluzili kao cilj, mozda primarno estetski ali kroz to dolazi i samopouzdanje i izlucivanje korisnih hormona koji su utjecali na uspjeh i u drugim segmentima zivota te individue. To "budi zadovoljan s onim kakav si" je najveca zamka koju mogu servirat jer vodi u inertnost, bolja poruka bi im bila "budi najbolja verzija sebe" a to sa svojim nacinom danas ne pruzaju. Dosta puta sam bija u japanu i koreji i ostalim zemljama, tamo jebeni taksist izgleda ko model iz igre ili obicni mornar na tegljacu, ne sigurno jer se vode zapadnjackom porukom danasnjice, di su taksisti drobine od 150 kila. Zapad triba jedan dobar kvalitetan reset. Rijetko vise i dobru igru znaju napravit, sve osobno pamtljive igre s ove generacije su dosle s istoka, cast iznimkama.

EDIT: mislim sta rec? Koju poruku poslat? Ostani takav, i takav vrijedis, pa makar umra u cetrdesetoj. Bitno da si zadovoljan sobom dok si ziv, pa makar ne jos dugo. Promicanje pretilosti isto ko i sa onim plus size modelima, to je krivo na toliko razina sa psiholoske strane.

Al necu vise offtopicarit, monkeee je super.

Blitz Promicanje pretilosti isto ko i sa onim plus size modelima, to je krivo na toliko razina sa psiholoske strane.

Bas mi je neki dan naletila neka plus size modelka od valjda 200 kila, tocno to velicanje te slike koja jedino sto moze promicat je neko odobravanje da svi budu takvi jer to je ok… toliko krivo na toliko levela, to je strasno… Mislim nitko od nas na to ne gleda posprdno, ali to prezentirat kao prihvatljivo je toliko krivo (iz perspektive zdravlja).

Ocito istocnjake ne zanimaju apsurdi i fokusiraju se na bitno - na igru. Rade kak su zamislili preko vizije jedne video igre, a ne vizije nametnute "kulture" koja prednjaci ispred kreativnosti i kreativne slobode.

Monke

Blitz Zapad triba jedan dobar kvalitetan reset.

Zapad je fokusiran na cisti konzumerizam i hedonizam bez fokusa na zdravlje, balans je kljuc a tu su istocne zemlje u prednosti…treba još vidjeti uz igre hoce li i AI na istoku ostati "prirodan" i informiran sa starim knjigama i informacijama, na zapdau je i AI postao "corpo-jednoumlje"😁

foggy Rade kak su zamislili preko vizije jedne video igre, a ne vizije nametnute "kulture" koja prednjaci ispred kreativnosti i kreativne slobode.

foggy Bas mi je neki dan naletila neka plus size modelka od valjda 200 kila

Iskreno tesko mi se suzdrzat od komentara al to nije modelka to je bolesna osoba sa teskim psihickim poremecajem kojoj treba ljecenje. Svaka cast svem al kaj je previse je previse

stitrek igraci lakše povežu/identificiraju sa glavnim likom

Je povezati ću se sa ružnim likom jer jer ružan i naganja metalne dinosaure. Inače radim to i ja u slobodno vrijeme pa mi se lakše zbog izgleda povezati.

Nitko normalan ne želi gledati u nešto ruglo na ekranu. Dovoljno mi da odem u McDonald's ako mi se gledaju spodobe i eto ti "povezivanja" sa likovima.

stitrek bez fokusa na zdravlje

Jer im nije ni stalo do našega zdravlja.

11 dana kasnije

Pole Stance OP

IMMOBILIZATION

BEWARE, a western media on the road

Kikiller pa inspiracija im je Journey to the West isto ko i tom filmu kaj si linkal.

Riješeno, amen, doviđenja, zàijiàn.

5 dana kasnije