solidmerlin a gle ako ti kod ne radi, daj da ja probam pa ti javim.
I slika ti se ne vidi.
solidmerlin a gle ako ti kod ne radi, daj da ja probam pa ti javim.
I slika ti se ne vidi.
renda neka hvala, da te ne mucim. Vidi li se sad?
Apsolutno, probao sam ga po izlasku na PS5 i katastrofa se vrtio.
solidmerlin vidi se i spermic i slika.
BMW sam bez ikakvih problema presao dva puta na obicnom PS5 na launchu. Jedini problem je bio sa Performance opcijom.
Cijela igra je, koliko sam vidio, nek i dan dobila i PS5 Pro patch.
ovaj cijeli cirkus sa Series S i pokusaj od MSovih influencera, kad su tvrdili da je Sony platio developera da igra izadje samo na PS i PC, je odmah bio smijesan. Sony nikad nije krio ekskluzivne ugovore sa studijima.
Eto, i potvrdjeno je da je krumpir zvan Series S kriv. Nije to prva igra koja nije izasla na Xbox zbog Series S
Uspio sam deluxe code ukucati na kanadski acc i automatski mi se itemi pojavili na uk accu.
Od svega probanog najbolje mi djeluje performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.
Na 120 i VRR input lag je jak pa sam odustao od toga. Rezi na 65 oledu i 3.5m udaljenosti nemam neke primjedbe.
Djeluje kao dobra igra evo par brzih slika, puno bolje izgleda sa HDRom
Mlati stapom, samo tvrdo.
solidmerlin Samo deri! Na nekim bossevima se možda namučiš, ali ništa strašno. Taman je težina igre određena. Između GOW Ragnarok i Elden Ringa, ja bih rekao. Mene su namučili baš dosta neki bossevi. Ne bih sada spoilao. Uglavnom, za svakog krajnjeg bossa imaš neki item koji će ti pomoći u borbi, većinom se nalaze u secret područjima. Vjerujem da si Yellow Wind Sagea porazio s Wind Tamerom. Na njemu sam dosta zapeo, npr.
solidmerlin Na kojem modu dereš? Performance ili?
foggy perf, napisao sam gore sve postavke. Bolje mi je nego 30 i 40fps a grafa nije neka razlika. Ima padova ali bar osjetim 60fps flow.
Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
solidmerlin Kak ti djeluje performance mode? Zanima me iz prve ruke sad kad si svjež, jel osjetiš lag i koliko?
solidmerlin Isplati li se biti treceg tigra u ch2? Izgleda kao puno posla a najtezi od tigrova
Nemam pojma iskreno, znam da prvog moraš ja mislim, a dalje je optional. Ma sve treba biti
Ne znam koji ti je treći, ali zadnji koji mi je ostao me razvaljivao uzduž i poprijeko tako dugo dok nisam prošao kompletni ch2 i nakon bossa dobio određene upgrejde i skillove, nakon tog sam se vratio i ubio ga u pojam do suza
foggy nema laga u perf mod, samo u 120 VRR, bas je gadan. Jedino problem imam sa slabom vibracijom pa ne znam uvijek kad pretrpim stetu. Pojacao sam i na konzoli vibru na max pa je malo bolje.
Trenutno sam u Pogoda realm
ThomasAAnderson mozdavse kasnije vratim na 3rd Tiger. Prvi je u bazenu krvi, drugi pred pustinjom gdje je Bug boss i treci negdje pod zemljom.
solidmerlin nema laga u perf mod
Jesu nešto fixali oko toga? Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo (kao što su neki ovdje pričali da je neigrivo).
Onda super, meni je ostao NG+ pa se mozda nekad vrnem.
Svakako se mozes vratit kasnije, iako je meni bilo super naučit malo te teže fajtove.
foggy Jer na healanju je bilo malo, ponekad i ovak - ništa strašno da se razumijemo
Nije to lag nego default delay. Treba sekunda da izvadis estus i nagnes. Kao u Dark Souls 2 sa onim kamenjima.
solidmerlin Ma to nema veze s mozgom, samo to mogu rec za healanje. To nije nikakav feature, da mi od 8 puta 3 puta primi.
Also, kad smo tu, DS2 sucks