PlayStation 5 Showcase, srijeda u 22 sata [KOMENTARI]
Gazza Zašto? Pa ekipa kupuje. Onaj tko želi kupiti digital edition, vjerojatno ima dovoljno love.
Kada kupuješ digitalno, plaćaš komoditet. Jednostavno.
Oduzimaš sebi pravo preprodaje, kupovine na boljim akcijama i slično, samo zato što nemaš volje malo pogledati oglasnik ili akcije okolo. Neka naplaćuju. Sami ste krivi.
Fable, Forza, Phantasy Star Online (iako možda dođe i na plejku), STALKER, Senua...bome će se imat šta igrat day one. Plus većina njih dolazi day one na Game Pass.
Icek razočaran prezentacijom. Jedini prikazani remaster je bio DMC.
- Uređivano
weky
Pa iskreno ništa od prikazanog mi nije bilo wow. Za sada jedino FFXVI i novi Horizon su mi must buy. Plus Kena ofc. Sve ostalo za sada mlako, makar meni.
A DmC je sasvim razumljivo. Tako je bila situacija i PS3 na PS4, kada je DmC isto dobio remaster. Doduše ne sjećam se da li je bilo odmah blizu izlaska konzole.
Tek sad pogledao, i bogme zna Sony kako privuć pažnju.
Najviše me očarao Hogwarts,Demon Souls i RE8.
Spiderman mi je previše blještav za oči, ali igrat će se.
Cijena očekivana, shipping pozitivno iznenadio.
Svaka čast Sony, today was a good day.
Ja čekam klasične posvoduše.
Minecraft
Skyrim
Resi 4
Doom
Evo i pakovanja.
Jeftiniji izgleda skuplje i obrnuto.
Baš su nekako u kurcu s marketingom cijelo ovo vrijeme ususret next genu. Sad mi se čak i Aaron Greenberg čini OK.
DarkPunisher PS1 je imao ljepši dizajn kutije od ovoga.
Negdje tamo na zalasku 2013. smo svi pratili launch PS4.
Ni tada nije bilo fora što su većina najavljenih naslova zapravo ušminkani PS3 naslovi.
Svejedno. Dobili smo bar dvije next-gen igre.
Sad najedamput je kontroverzno reći da je launch sramotan da ti ne bi rekli da provociraš.
Samo ću reći nek si nabiju takve filozofije tamo gdje sunce ne sja.
Ako žele biti izdavač igara, a proizvodnju konzola misle nastaviti tretirati ovako, onda nek naprave konačno taj korak i najave PS Store za PC da mogu konačno prestat bacat lovu na inferiorni hardver u plastičnoj kutiji koji se pregrijava.
Svaki Sony fan bi trebao biti uvrijeđen apsolutno svime što smo saznali jučer.
I ne kažem to u korist Xboxa ili PCa. Za Xbox vrijede iste stvari samo što su oni bar iskreni od samog početka.
Nisam znao da ću baš ovak bit razočaran ovom isprikom za next-gen.
- Uređivano
Moram priznat da i ja osjećam gorčinu u ustima pomalo...
Ne sviđa mi se:
- cijena igara za 20 eura skuplja (katastrofa, al stvarno, Sony)
- nesrazmjer poskupljenja (20 eura / 10 dolara)
- prije 2 mjeseca priča o tome kako "vjeruju u generacije", a sada sve dolazi i na PS4 (licemjerno)
- prije par mjesec priča o tome kako će ljudi na vrijeme saznati za preordere (licemjerno)
- nije bilo nikakve iznenadne launch igre (ostajemo na praktički 0, ako izuzmemo remake DS-a)
Imali su vremena od minimalno tjedan dana nakon Xboxa napraviti čudo, a nisu praktički ništa.
Sviđa mi se:
- 4 USB utora
- cijena konzola
- izgled pakiranja
- novi GoW već iduće godine (iako će vjerojatno biti odgođen)
- izgled Demon Souls remakea
- Harry Potter
- Spiderman ponovno pokazuje zašto je bio toliko prokleto zabavan
Sve u svemu, najviše me smeta nesrazmjer poskupljenja igara i licemjerno laganje Sony-a (iako je to Jim Ryan) po pitanju krosgeneracija i "ample time left" za preordere.
Nažalost, čak se nećkam oko day one kupnje. Možda me prođe to inicijalno razočaranje, vidjet ćemo.
Imat će se što igrat ako se gledaju i multiplatform naslovi, ali launch exkluzive su definitivno podbačaj.
A ovakvo ogavno poskupljenje sa cijenama igara je takva prokleta šamarčina da i mene sad pere day 1 kupnja.
Nije da nisam davao 600-700+ kn za Special / Collectors izdanja dosad, al ono, Special i Collectors, jel...
Mrš, mater vam jebem...
- Uređivano
wooddiebone ne želim baš jako kontrirat jer se u načelu slažem s tobom, ali ako ćemo tako gurat 3rd party igre onda PS5 sada ima najbolji launch ikad. Puno isplativije je danas kupiti PS5 nego što je onda bilo kupiti PS2. Pogotovo u HR, ali to nije tema niti ima smisla pricat o tome.
Tzereen nesrazmjer poskupljenja (20 eura / 10 dolara)
U principu su poskupljele za 10 dolara jer su dosad imale RRP 70. Ali da, i meni je to totalno ubilo hype.
Bezobrazno i krajnje pokvareno. Igrača industrija koja je u zadnjih par godina najveća krava muzara u svijetu informatike postala je EA. Gramzljivi pokvareni kapitalistički gad. Da se razumijemo, igre su i sada preskupe, ako se netko ne slaže neka to objasni čovjeku koji radi za 3.000,00kn kao recimo kod nas u kraju pa nek kupi djetetu novu igru za 500 kn. Ako netko nađe neki link od peticije protiv Sony-a neka ga stavi ovdje da svi potpišemo.
Danas / sutra dobimo detalje.
Isto čekam