Nema ni jedna next-gen igra na launchu PS5.
To je činjenica. Svi se slažu da je launch katastrofalan. Čak i oni koji kupuju day 1.
Nema ni jedna next-gen igra na launchu PS5.
To je činjenica. Svi se slažu da je launch katastrofalan. Čak i oni koji kupuju day 1.
Al fakat me čudi da nisu složili neku launch igru...
Pogotovo ako je radjena za cross-gen...
Horizon 2, tebe gledam!
Dobro...svejedno se prvo rade za PS5, pa se onda downgrejdaju za PS4. Potvrdio Jim Ryan.
Lose je, al po meni i dalje bolje od knacka i killzonea koji je bio njesra teze. Da su trebali vise, trebali su. A ovo sa 80 eura je sramota. Izgleda da cu sve na US acc kupovat.
wooddiebone Nema ni jedna next-gen igra na launchu PS5.
To je činjenica.
Bogme nije cinjenica i ne lazi. 3 igre za koje je Sony izdavac izlaze za PS5 samo na izlasku konzole. Daj prije istrazi nesto nek da nesto takvo pises. Ak nije cross-gen, onda je next-gen,.jel. Pa jebemu misa, ak mozemo pisat da su igre cross-gen ak izlazi za PS4, onda moze isto logikom se pisat da su igre next-gen ak izlazi za PS5 samo, a ima ih.
DarkPunisher Izgleda da cu sve na US acc kupovat.
Dobrodosao
Navedi jednu launch igru osim Demon Soulsa ili Astrobota koja izlazi samo na PS5.
Destruction All Stars. Šta je sad, teško bilo guglat ak sam spomenuo 3 igre.
U pravu si.
PS5 launch je spašen. Sreća pa imaju tebe.
wooddiebone zbog ove zadnje igre se kupuje ps5, o cemu ti
wooddiebone U pravu si.
PS5 launch je spašen. Sreća pa imaju tebe.
Lako ić omaložavat nekog kad shvatiš da si u nekim stvarima u krivu. Al dobro, barem ti je došlo iz guzice u glavu
Bokte ubio znaš da ti je launch proizvoda smeće kad ljudi idući dan niti ne pričaju o Final Fantasy XVI nego samo kak ti je launch smeće.
Kakav uspjeh.
PS2MASTER
Uopće te ne omalovažavam nego kažem da su sretni jer si obranio launch.
Da nisi rekao da ta igra izlazi samo za PS5 sada bi još uvijek launch bio sranje.
Više nije.
wooddiebone Bokte ubio znaš da ti je launch proizvoda smeće kad ljudi idući dan niti ne pričaju o Final Fantasy XVI nego samo kak ti je launch smeće.
Kakav uspjeh.
buz System seller right here.
Čini se da je, još zajedno sa Spidermanom. Prednarudžba ide super. Ne vidim problem kakav vas dvojica vidite.
wooddiebone Uopće te ne omalovažavam nego kažem da su sretni jer si obranio launch.
Da nisi rekao da ta igra izlazi samo za PS5 sada bi još uvijek launch bio sranje.
Više nije.
Još me ismijavaš. Dobro
Ne znam kako da ti odgovorim na gluposti koje pričaš.
Spider-man je bio system seller. Dok ga nisu najavili za PS4.
Destruction All Stars izgleda kul, al nikad nije bio niti će biti system seller.
I možeš ti sad reći "ali je to je system seller", ali nitko osim tebe to ne misli.
Ti sam to ne misliš nego tražiš apsolutno bilo kakvu trunkicu naznake da Sony nije zasrao ovaj launch.
A je. Sony je zasrao ovaj launch. Većina tako misli.
Ti se nastavi lagat.
wooddiebone Ne znam kako da ti odgovorim na gluposti koje pričaš.
Spider-man je bio system seller. Dok ga nisu najavili za PS4.
Destruction All Stars izgleda kul, al nikad nije bio niti će biti system seller.I možeš ti sad reći "ali je to je system seller", ali nitko osim tebe to ne misli.
Ti sam to ne misliš nego tražiš apsolutno bilo kakvu trunkicu naznake da Sony nije zasrao ovaj launch.A je. Sony je zasrao ovaj launch. Većina tako misli.
Ti se nastavi lagat.
Prvo smo pričalo kako PS5 nema niti jednu next-igru, a dokazalo se krivim, pa se sad okrenulo kako PS5 se neće prodavat, a opet se prodaje super. Šta još da se izmisli? LOL
Rekoh, prednaruždbe idu super. I sve što pričaš jednostavno pada u vodu. Ja se lažem ak govorim da prednarudžbe idu dobro. Sony zasro launch konzole. LOL Da je zasro, nebi PS5 tako išao u prednarudžbama. Vidi kako Knack pleše.
I još legenda ima Xbox bedž
O pa prodaje se ko lud. To nije uopće bilo upitno.
Ja se nadam da će zaradit sad neku lovu od tog prodavanja da nam isproduciraju neke dobre igre u iduće dvetri godine.
wooddiebone O pa prodaje se ko lud. To nije uopće bilo upitno.
Pa sad si maloprije reko da je zasro launch i da ga igre neće spasit. Jedino što je Sony zasro što baš nije bio komunikativan sa prednarudžbama da se zna točan datum, nek je krenuo na divlje,