Next year, god od war, neka limited edition perverzija. Dotad se taman zazelim ponesto gejmanja
PlayStation 5 Showcase, srijeda u 22 sata [KOMENTARI]
Razočaravajuče, al ok i dalje iman tonu PS4 igara koje ću igrat na PS5 dok ne dode nesto bolje.
Nego hype za GOW
I opet nisu rekli, ocu ja moc ubacit disk od recimo GOWa i igrat, il cu morat skidat uz PS+ pretplatu
Najbolji dio konfe definitivno Wekyevi komentari na discordu
Hajde može proći bar je cijena tu, nije kao LG konfa naravno !
Ajde dobra cijena. Uzima se day one ponajviše jer sam obećao svoj ps4 pro poklonit necaku a i privlači me ova ps plus kolekcija top igara. Radije bih ponovno prešao GOW nego igrao neku bezveznu igru. Naravno tu je još Spiderman te novi Gow i Horizon nešto kasnije. Nadam se da i Ghost of Tsushima dođe brzo na ps5 jer ga još nisam prešao. Sad jedino pitanje je dali uzeti digital ili bluray verziju.
- Uređivano
@Flipper, @Fenix
https://blog.ja.playstation.com/2020/09/17/20200917-ps5/
Launch igre : Sony Japan: Astro's Playroom, Demon's Souls, Destruction AllStars, Spider-Man: Miles Morales and Sackboy A Big Adventure are PS5 launch titles
Also Spider-Man Miles Morales, Sackboy! A Big Adventure and Horizon: Forbidden West will launch on PS4 too
Cijene za igre idu gore 10 ojra
Kupuju se samo Demoni od svega toga.
PS2MASTER Horizon FW na ps4? Koj k..
80 ojra...
Jbte cucak...
Čekat će se akcije ko curina menga nakon što ti je "pobjeglo"
Gazza Zašto? Pa ekipa kupuje. Onaj tko želi kupiti digital edition, vjerojatno ima dovoljno love.
Kada kupuješ digitalno, plaćaš komoditet. Jednostavno.
Oduzimaš sebi pravo preprodaje, kupovine na boljim akcijama i slično, samo zato što nemaš volje malo pogledati oglasnik ili akcije okolo. Neka naplaćuju. Sami ste krivi.
Fable, Forza, Phantasy Star Online (iako možda dođe i na plejku), STALKER, Senua...bome će se imat šta igrat day one. Plus većina njih dolazi day one na Game Pass.
Icek razočaran prezentacijom. Jedini prikazani remaster je bio DMC.
- Uređivano
weky
Pa iskreno ništa od prikazanog mi nije bilo wow. Za sada jedino FFXVI i novi Horizon su mi must buy. Plus Kena ofc. Sve ostalo za sada mlako, makar meni.
A DmC je sasvim razumljivo. Tako je bila situacija i PS3 na PS4, kada je DmC isto dobio remaster. Doduše ne sjećam se da li je bilo odmah blizu izlaska konzole.