Tzereen Icek - naravno da je to nebitno. I grafe i matične i sve ostalo ima revizije. Kratko i jasno, kaj se specifikacija tiče - PS4 ima dva modela. (ali i to je tak nebitno u cijeloj priči, nakalemili ste se na to obje strane bezveze)
fensisuperstar munja jebiga treba se kupit nova konzola kad stara rikne. Nama grafičke ne rikavaju. 😃
fensisuperstar maverick jesam. imao sam dvije amdove koje i dan danas rade. Tzereen To su neke svete PC grafulje Mislim da je do korisnika 😛
Tzereen fensisuperstar Mislim da je do korisnika 😛 Biće! Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE. 😛
fensisuperstar Tzereen Biće! Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE. 😛 vjeruj mi kad upalim u opcijama advanced light pizdarije i popalim sve te kineske (@Fico china namba uan )mikrotransakcije u svom hideoutu zna past fps ispod 50. ali ono bukvalno CPU udara 100% i dere se GASI JEBENE BAKLJE GASI JEBENE DISKO KUGLE. ako imaš slabiji PC uđeš u moj hideout i ugasi ti se računalo. Taj fazon. Naravno u normalnoj igri udara 60 zakucano sa 450 trilijuna efekta na ekranu.
boja1964 Nexus Pa nije stvar u HDMI 2.1 samo u tih 4k 60/120 fps. Stvar je da dobijaš nekoliko novih tehnologija koje će pripomoći kvalitetnijem prikazu slike na ekranu poput novina kao što su VRR, ALLM, HFR i NVIDIA G-Sync. Sve to podržavat će nove konzole i televizori s HDMI 2.1 sučeljem.
fensisuperstar Icek Može prevod i objašnjenje ovih kratica za nas neuke? VRR - > KOŠTA ALLM - > MNOGO HFR -> PUNO NVIDIA G-Sync -> PCMR BRO! LG ima spremnu novu liniju monitora, televizora i ostalih sranja u virtualnoj igri u kojoj možeš viditi sve modele i što nude i sve je spremno za nove konzole i novu seriju rtx grafičkih. ;-)
fensisuperstar @Icek ajde jebote našalio sam se 😃 Variable Refresh Rate Auto Low Latency Mode High frame rate i naravno g-sync za sinhronizaciju panela i uređaja
Icek fensisuperstar I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira 🙂 Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.
Icek fensisuperstar I sad molim te objasni što to znači i kako to funkcionira 🙂 Nama laicima koji ne kužimo te PC spike.