munja Velika pamet me proziva Omegaluuuul
Chelonoidise becki, smiri strasti.
munja Velika pamet me proziva Omegaluuuul
Chelonoidise becki, smiri strasti.
koliko specijalnih izdanja ima Ps4? Otvori wiki stranicu koju sam ti gore stavio i pobroji. Nemoj se pravit pametan mozda ces takav i ostati.
Ovo je stvarno trolanje...
PS4 ima DVA MODELA. Nvidia ili AMD imaju barem 7-8 + mobilne GPU-e.
Specijalna izdanja su skroz nebitna stavka u sveukupnoj prodaji. To što uz konzolu ide ekstra kontroler ili igra ili drugačiji paintjob po istoj cijeni kao i regularna je ništa drugo nego benefit za igrača.
To što je došla revizija u obliku Slima i Pro verzije nije ništa neobično. Svaki gen je tako, a ako ćeš računati 3rd part verzije grafičkih ti ćeš naići na 10-20 verzija s drugačijim clockovima, hlađenjem, performansama, softwareom itd.
Baš ono, čisto trolanje u ovom trenutku.
fensisuperstar koliko specijalnih izdanja ima Ps4?
Puno, i sve su ih rasprodali.. Na policama i dalje viđan grafičke koje očito nisu rasprodane
PS4 tehnički ima tri modela; fat, slim i pro. Sad, da li ćemo revizije svakog od njih nazivati posebnim modelima, ppošto je bilo chasis xyz, u to ne bih ulazio.
jebiga treba se kupit nova konzola kad stara rikne. Nama grafičke ne rikavaju.
fensisuperstar Nama grafičke ne rikavaju
Onda nisi ima AMD\ATi
fensisuperstar trololol
To su neke svete PC grafulje.
Nisam mislio da cu to ikad reci, ali... Kako vam se da?
yakuza_stinger infinite stamina bro. mi pisijaši pretisnemo ~ tildu i pišemo hakove.
yakuza_stinger Kako
Kakali smo kad smo bili mali, sada seremo ko veliki.
Ja baš uživam čitajući obje strane, no sarcasm.
fensisuperstar Mislim da je do korisnika
Biće!
Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE.
yakuza_stinger dizemo aktivnost na forumu, privlacimo velike sponzore da napunimo Fenixu kesu
Tzereen Biće!
Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE.
vjeruj mi kad upalim u opcijama advanced light pizdarije i popalim sve te kineske (@Fico china namba uan )mikrotransakcije u svom hideoutu zna past fps ispod 50. ali ono bukvalno CPU udara 100% i dere se GASI JEBENE BAKLJE GASI JEBENE DISKO KUGLE. ako imaš slabiji PC uđeš u moj hideout i ugasi ti se računalo. Taj fazon. Naravno u normalnoj igri udara 60 zakucano sa 450 trilijuna efekta na ekranu.