Smirite strasti 😉

Kakve su ovo prevare?! Forum mi sam lajka moj post!

fensisuperstar

koliko specijalnih izdanja ima Ps4? Otvori wiki stranicu koju sam ti gore stavio i pobroji. Nemoj se pravit pametan mozda ces takav i ostati.

Ovo je stvarno trolanje...

PS4 ima DVA MODELA. Nvidia ili AMD imaju barem 7-8 + mobilne GPU-e.

Specijalna izdanja su skroz nebitna stavka u sveukupnoj prodaji. To što uz konzolu ide ekstra kontroler ili igra ili drugačiji paintjob po istoj cijeni kao i regularna je ništa drugo nego benefit za igrača.

To što je došla revizija u obliku Slima i Pro verzije nije ništa neobično. Svaki gen je tako, a ako ćeš računati 3rd part verzije grafičkih ti ćeš naići na 10-20 verzija s drugačijim clockovima, hlađenjem, performansama, softwareom itd.

Baš ono, čisto trolanje u ovom trenutku.

fensisuperstar koliko specijalnih izdanja ima Ps4?

Puno, i sve su ih rasprodali.. Na policama i dalje viđan grafičke koje očito nisu rasprodane

PS4 tehnički ima tri modela; fat, slim i pro. Sad, da li ćemo revizije svakog od njih nazivati posebnim modelima, ppošto je bilo chasis xyz, u to ne bih ulazio.

Icek - naravno da je to nebitno. I grafe i matične i sve ostalo ima revizije.

Kratko i jasno, kaj se specifikacija tiče - PS4 ima dva modela.

(ali i to je tak nebitno u cijeloj priči, nakalemili ste se na to obje strane bezveze)

Ja baš uživam čitajući obje strane, no sarcasm.

yakuza_stinger dizemo aktivnost na forumu, privlacimo velike sponzore da napunimo Fenixu kesu

Tzereen Biće!
      Ili zato jer koristiš 5% takta igrajući PoE. 😛

vjeruj mi kad upalim u opcijama advanced light pizdarije i popalim sve te kineske (@Fico china namba uan )mikrotransakcije u svom hideoutu zna past fps ispod 50. ali ono bukvalno CPU udara 100% i dere se GASI JEBENE BAKLJE GASI JEBENE DISKO KUGLE. ako imaš slabiji PC uđeš u moj hideout i ugasi ti se računalo. Taj fazon. Naravno u normalnoj igri udara 60 zakucano sa 450 trilijuna efekta na ekranu.

Nexus Pa nije stvar u HDMI 2.1 samo u tih 4k 60/120 fps. Stvar je da dobijaš nekoliko novih tehnologija koje će pripomoći kvalitetnijem prikazu slike na ekranu poput novina kao što su VRR, ALLM, HFR i NVIDIA G-Sync. Sve to podržavat će nove konzole i televizori s HDMI 2.1 sučeljem.