Tuhy I takva zastarjela konzola je odvrtila igru poput Last of Us 2.

Svaka čast ND što su postigli takvu razinu grafike, no tamo se radi o zatvorenom sustavu prema kojem se kroji igra 7+ godina samo za taj zatvoren sustav i samo za taj HW. Dobra kontra ti je Microsoft Flight Simulator 2020, "igra" koja ne da je prekočila next gen konzole za jednu već za dvije generacije u tehničkom smislu, a još nije došla na svoj puni potencijal.

Meni tvoja priča sa TLOU samo dokazuje kako i koliko konzole zbilja koče napredak gaminga jer po ovome što ti pišeš mi smo 7 godina kasnije dosigli plafon nečega što se komotno moglo u 2013 kad se počelo raditi na igri.

prayer Dobra kontra ti je Microsoft Flight Simulator 2020, "igra" koja ne da je prekočila next gen konzole za jednu već za dvije generacije u tehničkom smislu,

Samo ako je iznad 500 m. Ispod toga je na razini PS1

Slim je došao tek 2016 godine. Tako da slim tehnički nije 7 godina stara konzola. i ps4 pro nije 7 godina stara konzola.

munja To je ono kad ti neko ko je zasra naveliko napise da san zasra

koliko specijalnih izdanja ima Ps4? Otvori wiki stranicu koju sam ti gore stavio i pobroji. Nemoj se pravit pametan mozda ces takav i ostati.

@prayer nemoj ni spominjati Microsoft Flight Simulator. doće master i reći hurr durr demon souls i onda google translateati neki tekst sa resetere.

Smirite strasti 😉

Kakve su ovo prevare?! Forum mi sam lajka moj post!

fensisuperstar

koliko specijalnih izdanja ima Ps4? Otvori wiki stranicu koju sam ti gore stavio i pobroji. Nemoj se pravit pametan mozda ces takav i ostati.

Ovo je stvarno trolanje...

PS4 ima DVA MODELA. Nvidia ili AMD imaju barem 7-8 + mobilne GPU-e.

Specijalna izdanja su skroz nebitna stavka u sveukupnoj prodaji. To što uz konzolu ide ekstra kontroler ili igra ili drugačiji paintjob po istoj cijeni kao i regularna je ništa drugo nego benefit za igrača.

To što je došla revizija u obliku Slima i Pro verzije nije ništa neobično. Svaki gen je tako, a ako ćeš računati 3rd part verzije grafičkih ti ćeš naići na 10-20 verzija s drugačijim clockovima, hlađenjem, performansama, softwareom itd.

Baš ono, čisto trolanje u ovom trenutku.

fensisuperstar koliko specijalnih izdanja ima Ps4?

Puno, i sve su ih rasprodali.. Na policama i dalje viđan grafičke koje očito nisu rasprodane

PS4 tehnički ima tri modela; fat, slim i pro. Sad, da li ćemo revizije svakog od njih nazivati posebnim modelima, ppošto je bilo chasis xyz, u to ne bih ulazio.

Icek - naravno da je to nebitno. I grafe i matične i sve ostalo ima revizije.

Kratko i jasno, kaj se specifikacija tiče - PS4 ima dva modela.

(ali i to je tak nebitno u cijeloj priči, nakalemili ste se na to obje strane bezveze)