Tuhy Kak nije bitno?
Znači tuhy, jebo me @yakuza_stinger još jednom ako nisam apsolutno razočaran sa tvojim pitanjem. Radiš u trgovini koja prodaje tech. Uzmi samo mobitele u obzir. Pogledaj samo koliko samsung prodaje mobitela godišnje ali najveću buku privlači sa svojim high end telefonima. Dobra priča prodaje proizvode a najbolju priču prodaje marketing. U svakom segmentu jebenog života.
u 2019 iphone XR se od svih telefona prodao najviše. u prvom kvartalu 2020 se samsung A51 prodao najviše.
A najveću reklamu su radili za XS kad je u pitanju iphone i za s20 kad je u pitanju samsung.
Tako je i sa grafičkim karticama. Nije teška matematika ljudi. Fakat nije.
Tuhy Ja se slažem sa njima, makar ste dobro elabolirali svoje stavove. Čak malo i prežuštro, kao da vi jedini kužite te marketing cake i mindset ljudi koji imaju PC i konzolu doma, al oke, zdrava rasprava je.
Pa ja barem jesam dobro elaborirao svoje stavove. I nije da ja jedini kužim te marketinške cake, nego sam skupa sa chonom jedna od rijetkih osoba koja ima beskonačno energije za raspravljanje. a za Chonu jebiga, radi u IT sektoru u firmi koja praktički prodaje marketing planove za IT infrakstrukturu u skoro čitavom jebenom svijetu. Moj brat je marketing stručnjak u toj istoj firmi. Nešto sam valjda jebeno i naučio.
Tuhy bit ćemo svi pameniji nakon 16-og.
Ako nisam u pravu, priznat ću da nisam u pravu, ali ako jesam u pravu @yakuza_stinger ima da vas guzi!
Heat A što se tiče ovog koliko će pomicanje Nvidia benchmarka 2 dana imati utjecaja na PlayStation, rekao bih ravno 0%.