fensisuperstar
Ako ti misliš da ovo neće imati apsolutno nikakav utjecaj na prodaju onda si ti u najmanju ruku naivan i ignorantan
Gdje sam ja naveo da neće? Misliš da npr. PS5 neće utjecati na prodaju novih grafa? Ili XSX? Zašto bi to bilo jednosmjerno?
Čitav će youtube bit preplavljen. Reddit će bit preplavljen. Stranice sa tech newsom će bit preplavljen
Neću se praviti pametan, ali sorry to neće biti slučaj. Gledaj, Sony kada je samo objavio logo PS5 to je preplavilo internet i skupilo ne znam ni ja koliko lajkova i ogroman interes. Mislim, postoje javni podaci o tome, nije teško pronaći. Evo sada zadnji live stream o PS5 je pratilo UŽIVO skoro 10 milijuna ljudi, video predstavljanja konzole je pogledan preko 30 milijuna puta.
Linus, Gamers Nexus, Jayz2cents i slični skupe za benchove par milijuna klikova i to kroz ohoh vremena. Realno neusporedivo je, da ne kažem pomalo smiješno. Eto.
A da ta strategija nema nikakvog smisla Sony sam ne bi stavljao konfu dan prije početka prodaje rtx grafičkih kartica.
Sony je čekao MS. To su svi znali. Nakon što se slegla prašina najavili su konfu. Ništa novo. Nvidia je isto tako pokušala najaviti nove grafe, cijenu i slično prije MS-a i Sonya, ono...možda uzmeš nešto, ali isto tako i konzole mogu uzeti. Moje cijelo pitanje je, zašto je ovo jednosmjerno prema eto tebi i Choni?
Da se nvidia baš toliko željela natjecati onda bi već predstavila 3060 seriju. Nisu jer bi tako kanibalizirali prodaju 3070 i 3080. 3060 je kartica s kojom privlačiš ekipu, a ne kartica od 500-600 i 700-800 eura.