Fico Bolje ti je uzeti u obzir multiplatformske igre kao The Witcher 3 ili pak RDR2. Na njima se vidi razlika. Na Horizonu se isto vidi razlika. Na Death Strandingu isto zbog DLSS-a.
Sve oke, al ja radi igrih poput one dvije prvonavedene i kupujem PS5 🙂 .
Dosad sam na PS4 dobio nekoliko odlično izvedenih igara (sve odreda exkluzive, naravno), i meni je to jedan od jačih razloga da me sve ovo oko Nvidiinih kartica ne zanima niti 2% kao nekog budućeg potencijalnog kupca.
Ja bi konfu trebao slagat od nule, a tu već pričamo o prevelikoj cifri.
Naravno, u dosta stvari oko gaminga vrijedi ono da ti je dobro i prosječno dok ne isprobaš nešto bolje. Da sam igrao Witchera / Horizon / RDR2 i na PC-u i na PS4, vjerojatno bih drukčije pričal.
fensisuperstar ogledaj samo koliko samsung prodaje mobitela godišnje ali najveću buku privlači sa svojim high end telefonima. Dobra priča prodaje proizvode a najbolju priču prodaje marketing.
Istina je da naprave buku, ali (bar kod mene) ovi najskuplji i najrazvikaniji modeli nikako nisu i najprodavaniji.
Reklamiraju se i 8K telke kao nešto najnovije i najdivljije, pa nije da je baš tolika pomama za njima.
Znači, veliš da se najviše reklamiraju XS, a najviše je prodan XR. Kako je to onda dobar marketing ako je prodavaniji slabiji model? 😮
Ne kužim ti taj dio, jebi me slobodno i ti i Yakuza.
Ima ljudi koji puše marketing, ali ima i daleko više onih koji se informiraju i ne srljaju prilikom kupnje.