fensisuperstar jbg ne volim taj crnacki uvjek podtlaceni gangsta rep
Spotify
Koristim spotify vec godinama priko VPN vridno svake kune , dok mi istekne uzmem godisnju preplatu.
Strasno me nervira kad pustim bilo koju domacu stvar (a tek jucer poceo pustat takve), nakon 2, 3 pjesme sto pusti u otprilike istom zanru, uvijek odjednom prebaci na Grdovice, Lole, Stavrosa i tu neku zabavnu muziku koja mi se ne slusa.
Super općenito i možda čak nastavim plaćat, ali sranje za domaću muziku. Ne znam koliko dugo treba algoritmu da skuži.
koristim ga vec dobrih 5 godina, i svakome mogu preporucit da uzme
Bome ima svega, al skuzio sam zast sam prestao kopat novu dobru muziku, a to je jer previse smeca ima. Mislim da se vracam na ploce i old skul.
Btw imamo i ovo:
To cemo jednom skupa pa plakat. Stvarno me nekad iznenadi koliko toga gore ima, najbolja platforma za muziku.
Pretplata košta 6€ a ima za kupit samo bon od 10€ (U Dojčlandu),šta onda sa ostalih 4€?jel to ostaje za sljedeći mjesec pa se još mora nadoplatit 2€ al kako kad samo prodaju Spotify bonove od 10€ na više.Opet ciganija.
Već je pola godine kod nas. Koristite li ga još uvijek redovito?
Ja ga više ne plaćam jer na desktopu i free verzija radi puno bolje od Youtubea. Bolje algoritam predlaze muziku i ima 30 puta manje reklama. Na mobitelu je katastrofa jer ne mozes stavit pjesmu koju zelis. Ali ionako sam na PC cijeli dan.
Uglavnom, totalno sam se switchao s Youtubea.
Malo izguglaj da li jos postoji AdBlocker za Spotify na PC-u. Davnih dana kada sam prvi put koristio Spotify preko VPN-a znam da sam skinuo neki mali program koji ti je radio u pozadini i sve oglase izblokirao, odlicna stvar.
Inace, ja sam uzeo free Premium za mjesec dana malo da isprobam na mobitelu i zasad sam super zadovoljan. Na iOSu sam koristio Musi aplikaciju koja je odlican YT player (s background streamanjem) ali s obzirom da ta opcija ne radi na Androidu trazio sam alternativu. Spotify ima sve stvari koje inace slusam, jedino sto je algoritam preporuke muzike dosta cudan ali tu mozda treba i vremena da prepozna moj ukus. Uglavnom, za 6 EUR mislim da cu ga zasad ostaviti.
Trebao bi par informacija....
Može se koristi i free?
Koji su benefiti pretplate?
Duo - to znači da dvojica možemo koristiti jedan account?
someone Malo izguglaj da li jos postoji AdBlocker za Spotify na PC-u. Davnih dana kada sam prvi put koristio Spotify preko VPN-a znam da sam skinuo neki mali program koji ti je radio u pozadini i sve oglase izblokirao, odlicna stvar.
A znam, ali općenito ne volim adblockere. Zasad su reklame bas neintruzivne i podnošljive, pogotovo u usporedbi s YT.
Torla Može se koristi i free?
Pa baš sam to i napisao. Isto kao YT koristiš, a na free plan imaš reklame. Bez pretplate je jako loše na mobitelima, ali dosta dobro na desktopu.
S pretplatom je Spotify i na mobitelima super (mozes slusat sto zelis i dopusta preskakanje pjesama) i mozes downloadat muziku. A Duo je zakon što ti sastavlja zajednicke playliste (ovisno kakvu muziku volite) i mozete slusati istu muziku istovremeno na razlicitim uredjajima. Ali 13 dolara mjesecno mi je previse. Isto kao i 10 za jednog usera.
Nisam čitao ovdje ali da li netko zna može li se spojiti sa Google Home?