someone Malo izguglaj da li jos postoji AdBlocker za Spotify na PC-u. Davnih dana kada sam prvi put koristio Spotify preko VPN-a znam da sam skinuo neki mali program koji ti je radio u pozadini i sve oglase izblokirao, odlicna stvar.

A znam, ali općenito ne volim adblockere. Zasad su reklame bas neintruzivne i podnošljive, pogotovo u usporedbi s YT.

Torla Može se koristi i free?

Pa baš sam to i napisao. Isto kao YT koristiš, a na free plan imaš reklame. Bez pretplate je jako loše na mobitelima, ali dosta dobro na desktopu.

S pretplatom je Spotify i na mobitelima super (mozes slusat sto zelis i dopusta preskakanje pjesama) i mozes downloadat muziku. A Duo je zakon što ti sastavlja zajednicke playliste (ovisno kakvu muziku volite) i mozete slusati istu muziku istovremeno na razlicitim uredjajima. Ali 13 dolara mjesecno mi je previse. Isto kao i 10 za jednog usera.

Fenix Ali 13 dolara mjesecno mi je previse. Isto kao i 10 za jednog usera.

Ja plaćam 7,99€ Duo.

Tzereen da, vidio sam krive cijene (za USA). Ali i dalje meni osobno puno jer nisam neki strastveni ljubitelj muzike. Vjerujem da je to tebi odličan deal.

Nisam čitao ovdje ali da li netko zna može li se spojiti sa Google Home?

Pretpostavljam da se može instalirati na Sony TV?

Kako tamo radi?

Više kao na mobu ili kao na desktopu? U smislu operativnosti...

Torla kod mene Spotify na TV upravljas s mobitelom (ili laptopom), ovisno gdje ga imas otvorenog.

escoban s tim da je na plejki dodatna prednost da radi u pozadini.
          Staviš album ili listu koju oćeš i ideš igrat igre dok ovo svira.

DarkPunisher ne spotify acc je njemacki , glavni ps5 acc je HR( preko tog slusam kad igram) , a sa UK ps acca sam skino aplikaciju ,tako da je umene sve izcrossano 😅

Jedini problem sta se neces moc ulogirat direktno sa PS HRacca jer ce ti pisat da spotify nepostoji na ovoj regiji , zato moram prvo sa mobitela prebacit da svira na PSu

Možeš promijeniti regiju.

Fenix još jedan razlog da nikad ne uzmem Premium

Još bolji razlog: vlasnik Spotifyja razmišlja o kupovini Arsenala.

Zamisli. Arsenal.

Giphy - Jerry Seinfeld GIF

Imam Premium Family gdje sam do sada već od svih članova iskamatario petinu godišnje pretplate tako da kako god okreneš isplati se!

Fico Zamisli. Arsenal.

Fićo,
            a kog bi trebao kupiti? Barcu? Real?

Ionako, Kroenke ne prodaje klub, tako da..... to su samo njegove želje, ništa od te realizacije...

Torla Nisam te ni htio taggati. Znao sam da ćeš nanjušiti. 😄

Torla

Bilo bi super da na dresovima Arsenala piše spotify, tj. da mogu promovirati spotify