fensisuperstar takoe. Imati dobru opremu i slusati mp3 je isto kao imati veliku kitu i ne karati uopce.
Spotify
Samo cd i ploce, ostalo nula bodova u kontekstu slusanja glazbe
Ma je, moja kita, evo trčim kupit apsolutno sve albume koje slušam, jerbo grcam se u parama. Naravno da ću skinut mp3ce ili koristit spotify da čujem što me zanima, pa onda odabranim albumima podarit i kupovinu. Samo moram kupit više primjeraka jer sam izlizao pola CD-a već od slušanja.
iskreno ja ne skidam ništa više osim flaca kad je u pitanju slušanje glazbe na studijskim. Nema smisla. jedino šteta što mi scarlet solo ne moze izvući 100% snage iz 990 pro. morat cu si uzeti jednom nešto ekstra da malo podari juicea.
ja imam jako dobar hi-fi rciever i zvucnike i stvarno smatram da ako dobro izripas cd u flac format, da se ne gubi gotovo nista kvalitete ili ja ne cujem dobro mozda. sve je moguce. mp3 i onaj iphone srot format aac su stvarno u danasnje vrijeme neprihvatljivi, osim ako nisi u mogucnosti doci do boljih formata. imam spotify i isto je kvaliteta kaka, ali posluzi svrsi, bas kao i youtube
Trebalo bi probati baš onu Hi Rez mjuzu. Trebalo bi biti bolje od CD-a.
Mislim da to ima Tidal. Al za njega treba VPN.
Ja kombiniram Spotfiy + ploče za omiljene albume. Ovo potonje je poseban gušt uz dobre zvučnike i dobro vino
ja kombiniram eminema i bilo koji alkohol koji mi padne pod ruke i onda crne misli me muce, pijan sam kod kuce, gnjavim moje crno kuce dok bas tuce, pa mi postaje vruce, a nosim karirane papuce, zaboravio kupiti zalihe opijuma juce.
Samo basta rajms kakav eminem.
fensisuperstar jbg ne volim taj crnacki uvjek podtlaceni gangsta rep
Koristim spotify vec godinama priko VPN vridno svake kune , dok mi istekne uzmem godisnju preplatu.
Strasno me nervira kad pustim bilo koju domacu stvar (a tek jucer poceo pustat takve), nakon 2, 3 pjesme sto pusti u otprilike istom zanru, uvijek odjednom prebaci na Grdovice, Lole, Stavrosa i tu neku zabavnu muziku koja mi se ne slusa.
Super općenito i možda čak nastavim plaćat, ali sranje za domaću muziku. Ne znam koliko dugo treba algoritmu da skuži.
koristim ga vec dobrih 5 godina, i svakome mogu preporucit da uzme
Bome ima svega, al skuzio sam zast sam prestao kopat novu dobru muziku, a to je jer previse smeca ima. Mislim da se vracam na ploce i old skul.
Btw imamo i ovo:
To cemo jednom skupa pa plakat. Stvarno me nekad iznenadi koliko toga gore ima, najbolja platforma za muziku.