Je li ga itko koristi od kad je došao kod nas? Ja da zadnjih 10-ak dana. Nisam neki muzikofil, ali zasad mi se sviđa jer dosta dobro pogađa novu muziku koja mi se sviđa. I barem na mobitelu je puno puno bolje od YT koji mi je bio glavni izvor dosad.

Ja koristim.
Probao sam YouTube music, Deezer I sad ovo.

Odma sam otkazao sub za Deezer i uzeo Spotify Duo. Jako sam zadovoljan.
I izborom i sučeljem i playlistama koje preporuča.

Dodatni benefit je kaj odlično radi sa bežičnim sluškama.
Stalno pričam s njim sad.

Tzereen Stalno pričam s njim sad.

Na što točno misliš? Ima glasovne komande?

I što točno dobivaš s premium pretplatom? Piše da možeš preskakati pjesme i da nema reklama, ali to još uvijek mogu i sad te mi nije dosad bila nijedna reklama.

Fenix
      Kad je besplatno, skipas, mislim, max 6 pjesama.
      Premium daje i mogućnost baš odabira pjesme i downloada.

Pričam sa slušalicama, ne spotifyem, ali s deezerom nisu radile.
      Ovo

I fakat su sluške mrak. Mislim da mi je to najbolji poklon koji sam dobio u zadnjih 20 godina.

Edit:
      E da, @Fenix , odlično je napravljena i integracija s PS4.
      Staviš da svira i svira u pozadini cijelo vrijeme.
      Plus, možeš kontrolirati i preko mobitela i preko plejke.

Tzereen Jesi mozda testirao premium tj placeni spotify oko kvalitete pjesama? Ima li smisla platit samo zbog bolje kvalitete ili sam zabrijao?

Koristim free verziju vec dugo vremena, spajao sam se VPNom i nakon logina uredno VPN off i sve radi. Nisam sad mijenjao regiju ili radio novi account. Vecinom ciljano slusam mjuzu i totalno sam iznenadjen koliko toga gore ima.

foggy
          Nisam.
          Kako mi je prvi mjesec žaba, odma sam uzeo premium pa nisam mogao usporediti.

I ja sam prije bio free preko VPN-a, ali sad se nema potrebe s tim zajebavati. Promijenio sam si zemlju na HR i to je to.

Ako se ne varam, premium ima 320kbps, a free 160kbps za web, 96kbps za mobitele i tablete.

Tak da, eto, i to je bonus.

Ništa, Netflix i Spotify su me kupili!

Tzereen Mislim i free Spotify ima vrhunski sound, barem koliko sam primijetio, a za desktop verziju postoje samo reklame koje se pale pa me nije previse smetalo.

Ja iskreno ne znam od kad koristim Spotify, ima sigurno 5 godina. Prije sam se na Androidu koristio sa crackanom verzijom Spotify-a koja omogućuje nelimitirano skipanje glazbe i miče reklame, no od kad sam prešao na iOS sam skužio da preko malo skakanja kroz obruče mogu platiti Premium iako tad još Spotify niuje bio službeno dostupan kod nas.

Koristim Family Premium od kad je došao kod nas i sve uredno šljaka, čak imam još dva slota za Premium! Odlična stvar recimo kad bi se našla ekipa i uzela svak jedan slot pa to ispada nekih 160 kn/god ili ti nekih 13 kn/mj. Super stvar je osim što je IMHO najbolje dizajnirana glazbena aplikacija jest da ti prati navike slušanja te ima jako jeben algoritam za preporučivanje novih Daily playlista gdje se sve svede na više manje žanrove koje slušaš. Isto tako, možeš tražiti muziku i po "mood" kategorijama, tipa ako ti se sluša vesela glazba samo izabereš tamo pa imaš još podkategorija. Podcasti su mi još jedna super stvar gdje ima sve i svašta, ali najpoznatiji je naravno Joe Rogan. Ehh da, isto tako jako dobra stvar je što sa Premium pretplatom imaš pravo skidati koju god pjesmu želiš offline u slučaju da odeš negdje gdje recimo nemaš dostupan net, ili još bolje skineš sve što slušaš za offline i ne troši ti uopće data promet tako da i za to možeš uštediti.

Meni je na svu sreću sve jako dobro ukomponirano u iOS ekosustav, mogu sve skombinirati sa Airpods i te sa Apple Watch-em gdje naravno ima Spotify aplikacija te uredno mogu pjesme mijenjati preko sata te izabirati nove bez da uopće vadim mobitel iz džepa!

foggy
              Pa nije 160kbps loše, da. Ali s boljim sluškama se vidi razlika izmedju 160 i 320.

Meni je dobro kaj si mogu skinuti i dobro mi je kaj si mogu baš odabrati pjesmu ponekad. I dobro mi je baš za spotify Duo kaj nam slaže jednu playlistu sa zajedničkim stvarima i prijedlozima.

Tzereen 160? Kita, onda i je ipak razlika. Nisam nesto forsao kvalitetnu periferiju pa me nije previse ocito bockalo. Ipak je 320 mila majka uz dobru opremu.

Jel vama radi discover weekly? Otkad sam promijenio regiju s US na HR stoji stalno ista playlista.

fensisuperstar Nemam mjesta za flac. Uz dobru opremu ne slusam nikakve mp3ce i kompresije da, nego kupim plocu ili cdej i derem dok susjed ne pokuca na vrata

maverick Imat veliku kitu i padat u nesvjest kad dodje do erekcije jel 😃

Samo cd i ploce, ostalo nula bodova u kontekstu slusanja glazbe

Ma je, moja kita, evo trčim kupit apsolutno sve albume koje slušam, jerbo grcam se u parama. Naravno da ću skinut mp3ce ili koristit spotify da čujem što me zanima, pa onda odabranim albumima podarit i kupovinu. Samo moram kupit više primjeraka jer sam izlizao pola CD-a već od slušanja.

iskreno ja ne skidam ništa više osim flaca kad je u pitanju slušanje glazbe na studijskim. Nema smisla. jedino šteta što mi scarlet solo ne moze izvući 100% snage iz 990 pro. morat cu si uzeti jednom nešto ekstra da malo podari juicea.

ja imam jako dobar hi-fi rciever i zvucnike i stvarno smatram da ako dobro izripas cd u flac format, da se ne gubi gotovo nista kvalitete ili ja ne cujem dobro mozda. sve je moguce. mp3 i onaj iphone srot format aac su stvarno u danasnje vrijeme neprihvatljivi, osim ako nisi u mogucnosti doci do boljih formata. imam spotify i isto je kvaliteta kaka, ali posluzi svrsi, bas kao i youtube

Trebalo bi probati baš onu Hi Rez mjuzu. Trebalo bi biti bolje od CD-a.
                Mislim da to ima Tidal. Al za njega treba VPN.