Ja kombiniram Spotfiy + ploče za omiljene albume. Ovo potonje je poseban gušt uz dobre zvučnike i dobro vino
Spotify
ja kombiniram eminema i bilo koji alkohol koji mi padne pod ruke i onda crne misli me muce, pijan sam kod kuce, gnjavim moje crno kuce dok bas tuce, pa mi postaje vruce, a nosim karirane papuce, zaboravio kupiti zalihe opijuma juce.
Samo basta rajms kakav eminem.
fensisuperstar jbg ne volim taj crnacki uvjek podtlaceni gangsta rep
Koristim spotify vec godinama priko VPN vridno svake kune , dok mi istekne uzmem godisnju preplatu.
Strasno me nervira kad pustim bilo koju domacu stvar (a tek jucer poceo pustat takve), nakon 2, 3 pjesme sto pusti u otprilike istom zanru, uvijek odjednom prebaci na Grdovice, Lole, Stavrosa i tu neku zabavnu muziku koja mi se ne slusa.
Super općenito i možda čak nastavim plaćat, ali sranje za domaću muziku. Ne znam koliko dugo treba algoritmu da skuži.
koristim ga vec dobrih 5 godina, i svakome mogu preporucit da uzme
Bome ima svega, al skuzio sam zast sam prestao kopat novu dobru muziku, a to je jer previse smeca ima. Mislim da se vracam na ploce i old skul.
Btw imamo i ovo:
To cemo jednom skupa pa plakat. Stvarno me nekad iznenadi koliko toga gore ima, najbolja platforma za muziku.
Pretplata košta 6€ a ima za kupit samo bon od 10€ (U Dojčlandu),šta onda sa ostalih 4€?jel to ostaje za sljedeći mjesec pa se još mora nadoplatit 2€ al kako kad samo prodaju Spotify bonove od 10€ na više.Opet ciganija.
Već je pola godine kod nas. Koristite li ga još uvijek redovito?
Ja ga više ne plaćam jer na desktopu i free verzija radi puno bolje od Youtubea. Bolje algoritam predlaze muziku i ima 30 puta manje reklama. Na mobitelu je katastrofa jer ne mozes stavit pjesmu koju zelis. Ali ionako sam na PC cijeli dan.
Uglavnom, totalno sam se switchao s Youtubea.
Malo izguglaj da li jos postoji AdBlocker za Spotify na PC-u. Davnih dana kada sam prvi put koristio Spotify preko VPN-a znam da sam skinuo neki mali program koji ti je radio u pozadini i sve oglase izblokirao, odlicna stvar.
Inace, ja sam uzeo free Premium za mjesec dana malo da isprobam na mobitelu i zasad sam super zadovoljan. Na iOSu sam koristio Musi aplikaciju koja je odlican YT player (s background streamanjem) ali s obzirom da ta opcija ne radi na Androidu trazio sam alternativu. Spotify ima sve stvari koje inace slusam, jedino sto je algoritam preporuke muzike dosta cudan ali tu mozda treba i vremena da prepozna moj ukus. Uglavnom, za 6 EUR mislim da cu ga zasad ostaviti.
Trebao bi par informacija....
Može se koristi i free?
Koji su benefiti pretplate?
Duo - to znači da dvojica možemo koristiti jedan account?