PC Master Race chat
- Uređivano
https://www.bug.hr/igre/amd-daruje-ac-valhalla-wow-shadowlands-i-godfall-besplatno-uz-ryzene-i-16133
Ako netko planira upgrade konfe na jesen sa odabranim AMD procesorima, Valhalla je poklon.
Mene svrbi
@oxi je naša. PCMR pobeda
- Uređivano
jeste vidli ovo sranje sa aeon must die. Sony je fakat sjebo što je pustio trailer na ukradenu igru u state of play fail teski
Nisam vidio jos, pogledam cim stignem
Fico pjur lav.
Sviđa mi se ova vizualizacija i mehanika skill checka.
Jebena atmosfera, jako podsjeća na stari BioWare.
Deadwalker To me zanimalo hoćeš li spomenuti, mene isto vuče na Bioware. Verzija što-bi-bilo Biowarea koji je odlučio zadržati kompleksnost RPG-a i pritom evoluirati gameplay. BG3 će biti posebna igra.
Nemoj mi to raditi. Nemoj me tjerati da opet idem izgubiti 100h u Originsu...
Fico hehe. Ja sam Origins odigrao 2-3 puta (nisam više siguran), iako mislim da se više neću vraćati jer Deep Roads
Htio sam jučer nakon 10-ak isprobanih igara po 4. puta krenuti igrati Witcher 3, no na kraju odlučio ipak nastaviti Divinity 2 gdje sam stao pa sam se iskupio CDPR-u s preorderom njihovog sljedećeg remek-djela.
Da imam viška love kupio bih VR headset i odigrao Half-Life: Alyx, al jbg, #croatiatragedies.
- Uređivano
Deadwalker Ne bi vjerovao, ali meni je Deep Roads najdraži dio Originsa! Je, malo je naporan po pitanju konstantnog combata, ali atmosfera mi se urezala u sjećanje kao ona koja predstavlja identitet Dragon Agea. Orzammar mi je među najdražim lokacijama u igrama.
Mene još čeka kupovina Cyberpunka, ali mogao bi se nabaciti jedan preorder kroz mjesec dana. Već sam spominjao da Deus Ex igram ovih dana i skroz mi je vratio hype za bilo čime vezano uz cyber i punk.
Origins je zakon. Nedavno probao Inquisition i skoro se ispovraćao od jebenog mmo-a.
Heat Inquisition je bebica pokraj jednog modernog Assassin's Creeda, no to opet ovisi o tome koliko imaš visok prag tolerancije. Ja sam naviknuo igrati MMO-ove pa mi je fetch quest kudikamo podnošljiviji.
Dobro, Hinterlandsi su fakat predugo trajali.
Deadwalker Najsmješnije je što ja volim Assassin's Creedove. I zaglavio sam u Hinterlandsima, lokacija je baš ubitačna.