chono7

A mislim da bi ipak skužili u ovom slučaju jel pogledao sam malo dimenzije...ispada da je to kučište malo manje nego prosječna veš mašina 🤣 . Moram kad uhvatim vremena napravit plan gdje i kako bi smjestio to čudovište.

jeste vidli ovo sranje sa aeon must die. Sony je fakat sjebo što je pustio trailer na ukradenu igru u state of play 😃 fail teski

Nisam vidio jos, pogledam cim stignem

7 dana kasnije

Samo napominjem kako će Baldur's Gate 3 imati cinematic kameru.

Fico pjur lav.
Sviđa mi se ova vizualizacija i mehanika skill checka.
Jebena atmosfera, jako podsjeća na stari BioWare.

Deadwalker To me zanimalo hoćeš li spomenuti, mene isto vuče na Bioware. Verzija što-bi-bilo Biowarea koji je odlučio zadržati kompleksnost RPG-a i pritom evoluirati gameplay. BG3 će biti posebna igra.

Nemoj mi to raditi. 🙁 Nemoj me tjerati da opet idem izgubiti 100h u Originsu...

Fico hehe. Ja sam Origins odigrao 2-3 puta (nisam više siguran), iako mislim da se više neću vraćati jer Deep Roads 😃
        Htio sam jučer nakon 10-ak isprobanih igara po 4. puta krenuti igrati Witcher 3, no na kraju odlučio ipak nastaviti Divinity 2 gdje sam stao pa sam se iskupio CDPR-u s preorderom njihovog sljedećeg remek-djela.

Da imam viška love kupio bih VR headset i odigrao Half-Life: Alyx, al jbg, #croatiatragedies.

Deadwalker Ne bi vjerovao, ali meni je Deep Roads najdraži dio Originsa! Je, malo je naporan po pitanju konstantnog combata, ali atmosfera mi se urezala u sjećanje kao ona koja predstavlja identitet Dragon Agea. Orzammar mi je među najdražim lokacijama u igrama.

Mene još čeka kupovina Cyberpunka, ali mogao bi se nabaciti jedan preorder kroz mjesec dana. 🙃 Već sam spominjao da Deus Ex igram ovih dana i skroz mi je vratio hype za bilo čime vezano uz cyber i punk.

Origins je zakon. Nedavno probao Inquisition i skoro se ispovraćao od jebenog mmo-a.

Heat Inquisition je bebica pokraj jednog modernog Assassin's Creeda, no to opet ovisi o tome koliko imaš visok prag tolerancije. Ja sam naviknuo igrati MMO-ove pa mi je fetch quest kudikamo podnošljiviji.

Dobro, Hinterlandsi su fakat predugo trajali.

Deadwalker Najsmješnije je što ja volim Assassin's Creedove. I zaglavio sam u Hinterlandsima, lokacija je baš ubitačna.