PC Master Race chat
Nemoj mi to raditi. Nemoj me tjerati da opet idem izgubiti 100h u Originsu...
Fico hehe. Ja sam Origins odigrao 2-3 puta (nisam više siguran), iako mislim da se više neću vraćati jer Deep Roads
Htio sam jučer nakon 10-ak isprobanih igara po 4. puta krenuti igrati Witcher 3, no na kraju odlučio ipak nastaviti Divinity 2 gdje sam stao pa sam se iskupio CDPR-u s preorderom njihovog sljedećeg remek-djela.
Da imam viška love kupio bih VR headset i odigrao Half-Life: Alyx, al jbg, #croatiatragedies.
- Uređivano
Deadwalker Ne bi vjerovao, ali meni je Deep Roads najdraži dio Originsa! Je, malo je naporan po pitanju konstantnog combata, ali atmosfera mi se urezala u sjećanje kao ona koja predstavlja identitet Dragon Agea. Orzammar mi je među najdražim lokacijama u igrama.
Mene još čeka kupovina Cyberpunka, ali mogao bi se nabaciti jedan preorder kroz mjesec dana. Već sam spominjao da Deus Ex igram ovih dana i skroz mi je vratio hype za bilo čime vezano uz cyber i punk.
Origins je zakon. Nedavno probao Inquisition i skoro se ispovraćao od jebenog mmo-a.
Heat Inquisition je bebica pokraj jednog modernog Assassin's Creeda, no to opet ovisi o tome koliko imaš visok prag tolerancije. Ja sam naviknuo igrati MMO-ove pa mi je fetch quest kudikamo podnošljiviji.
Dobro, Hinterlandsi su fakat predugo trajali.
Deadwalker Najsmješnije je što ja volim Assassin's Creedove. I zaglavio sam u Hinterlandsima, lokacija je baš ubitačna.
Heat Inquisition je generalno vrlo dobra igra, jedina mrlja je previše tog MMO-ish sadržaja + igra mi na PC-u nije nikada sjela jer je doslovno bila rađena za kontroler. Odigrao sam jednom, no teško bih se vraćao. Bolje odigram opet Origins, zlatno doba BioWarea.
Heat I zaglavio sam u Hinterlandsima
Ako nisi naišao još na sidequest u kojem trebaš vratiti... Vola ili koja god je već in-universe verzija volova, onda još nisi iskusio bijes.
Deadwalker igra mi na PC-u nije nikada sjela jer je doslovno bila rađena za kontroler
Ovo je moja najveća zamjerka za igru. Konzolificirana je do te mjere da si često ograničen moćima. Najbolja magija koju sam igrao u nekoj igri, osjećaš se baš ko manijak koji može bacati plamenčugu iz ruku, ali možeš samo nekoliko spellova aktivirati... Umjesto da ti daju slobodu da sam slažeš svoju konfiguraciju, ograniče te time da nekoliko ih moraš koristiti i nadati se da bude ti zabavno.
Fico Dragon Age u svojem začetku je bio zamišljen kao PC igra only, tek kada je EA kupio BioWare došla je odluka da se IP prebaci na konzole. Jedinica je na konzoli bila jedva igriva, dvojka je već prihvatila akcijski dizajn borbe koji je više odgovarao kontroleru (uz sve druge boljke bolesno kratke produkcije), dok je trojka iz temelja bila rađena s konzolama kao lead platformom. Imajući u vidu taktičke mogućnosti 4 characters gameplaya, baš žešće sputavanje mentalnih užitaka takvog gameplaya. Ja sam Inkviziciju odigrao na plejki i OK je to bilo, no nije imalo veze sa Origins gameplayom koji je par stepenica bolji.
Deadwalker ljubi te fensi.
GOG MASTER FUCKING RACE.
Deadwalker Origins je vjerojatno jedina igra koja je uspješno evoluirala u 3D Baldur's Gate po pitanju kompleksnosti borbe i slobode njenom pristupu. Inquisition je stvarno konzolificiran RPG i to me često znalo razljutiti uz MMO elemente, pogotovo kada se uzme u obzir da je pisanje i radnja, barem meni, bilo stvarno izvrsno.
istekla mi devizna moram sutra po novu u banku znači brate ako me netko sutra izda ženi da sam kupio pol goga jebat cu ga!
Deadwalker koji ti he to monitor? Evo ja baš tražim neki od 144hz a da ina ok performance
Ima li sta ljepse od ovoga? Potkrovlje i uredna kanta gdje imas svoj mir i vrijeme za sebe. Znam da ljudi imaju razne nacine opustanja, ali ovo je meni osobno vrh!
chono7 ne znam meni je najbolje kad sam u pozi mrtvog morža tipkovnica s lijeve strane kreveta (usb produžetak FTW) s desne strane miš, a neka ženska, žena, ljubavnica, susjeda, ili ako si gej (no hate bro samo ljubav) neki tip da ti "masira" "noge" i hajd zdravo. kakav chillax druže.
I naravno RGB sve rgb, od kompa, kreveta, čarapa pa do kondoma. PCMR BRO
Ne mogu gledat u ovu naljepnicu na staklu.
Deadwalker Dobio bi i srce, ali nemaš Lohse u ekipi.