Deadwalker Dobio bi i srce, ali nemaš Lohse u ekipi.
PC Master Race chat
- Uređivano
https://www.gog.com/game/control_ultimate_edition
Ipak će biti još toga za kupiti na GOG-u <3
GOG dobiva na teškašima. Baš mi je drago.
- Uređivano
Morao sam i u kupi temi jel maverick je želio vidjet a nije u ovoj temi , ali evo i u pripadajuću temu :
Stanje danas negdje oko 11:00
2 sata kasnije...
The end...donekle. Nisam zadovoljan s cable managmentom, samo nisam više imao volje danas da se s time zajebavam
Ovako na slici ne izgleda preveliko, ali kučište je ogromno , s komponentama ima 20kg, znam da me probio znoj dok dok sam ga smjestio ispod radnog stola
Inače ovo je samo privremeno, kad stigne nova serija Ryzena i prvi vodeni blokovi za RTX 3000 seriju planiram nešto ovakvo:
Greota staviti ga ispod radnog stola, ja bi ga maksuz držao na radnom stolu, čisto eto da se kurčim, jer mi se može.
Ljepota.
šta na radnom stolu. druže ovo ide samnom u krevet koliko je sexy.
- Uređivano
Dođem kući nakon posla, htio odigrati malo Divinityja (I know, oksimoron), išao naravno W10 update. Nakon updejta, BSoD. Repair nije pomogao pa sam napravio rollback tog updejta, sve radi kako je radilo do sada. GG Microsoft. Više se ne sjećam kada je neki update Windowsa prošao bez nekih problema. Bitno da sam spalio 1h vremena guglanja uzalud.
Ako nekim čudom CDPR najavi native Linux podršku za Cyberpunk , Windowsi više nikada neće na moj hard.
Hvala na upozorenju, odgodit ću bilo kakva ažuriranja.
Fico riješio danas problem, iz nekog razloga BSoD se događao zbog neažuriranih NVIDIA drivera.
Tak da eto, prije updejta samo si provjeri drivere
Jeste spremni? Znojim se više nego kad sam pisao esej iz hrvatskog na maturi.
Za dom spre...
Si mislio a?
:-D
Pa kad gurnem čačkalicu u 12 pin ima da poginem za dom.
Fortnite RTX, gasi sve.
Fala kurcu, ista cijena
Drugovi, naceo sam whiskey koji cuvam za sinov prvi rodendan
- Uređivano
Od same pomisli na to kad se Cyberpunk 2077 zavrti na ovome grandioznom komadu hardware-a prođu me trnci.
Da ne govorim da nema tog emulatora za konzole (od ovih koji trenutno postoje , a vrlo vjv i budućih ) koje ovo neće vrtit na boljim detaljima od same konzole (4K/8K upscaling filteri, custom texture, 60 fps patchevi...) ... divota.
Isuse kak sam izdominirao sad. Gle kak ce plakati sto sam se opet israo na tlou2. Jebo me jakuza ako skuze da je to samo zajebancija :-d
fensisuperstar Sveto pismo si im uvrijedio. Bolje bi prošao da si Alaha pogrdno spomenio u Mecci