Nadao sam se da se u ovoj temi već vode krvave rasprave, a kad ono ničega.
Odgledao sam cijelu igru, mislio sam pogledati samo uvod prije nego je kupim, ali okorjeli binger u meni je bio jači.
Komentar na priču - :bljuv:
Nekim čudom nisam pokupio niti jedan spoiler do izlaska i nisam jedan od onih koji su revoltirani zato što je Joel umro, nego mi cijela priča nema apsoštrumpfno nikakvog smisla. Recimo RDR je to odradio vrhunski, čak i RDR2 koji mi nije baš sjeo. Mogli su umrijeti i Joel i Ellie, ali je priča morala biti puno bolja.
Joel i Tommy kao francuske sobarice namažu se vazelinom, spase Abby, odu s njom u bazu, još ovaj pita imate li četku za konja. "Ja sam Tommy, ovo je moj brat Joel, a ovo je Jackass.", daj me nemoj .ebat.
Pola igre se igra s Abby da se publika navede do zaključka: "A dobro, neka je ubila Joela, šu.ak je to i zaslužio.".
Vremenski skokovi su dosta teški za pratiti, pogotovo s dvije različite priče.
Obrat na kraju mi je toliko nelogičan da ne znam uopće što bih rekao. Za mjesec dana se vjerojatno neću sjećati o čemu se radilo u igri.
Znam da je igra trebala imati neku "pouku", a da pitamo 20 ljudi koja je pouka igra, dobili bi jedno 18 različitih odgovora.
Igru sigurno neću kupiti, niti odigrati, čak ni kada dođe na PS+.
Jedinicu sam odigrao dva puta+ Left Behind + pregledao walktrough jedno 3 puta jer mi je priča bila toliko dobra, a taman mi je PS3 otkazao poslušnost kad je izašla igra, a nisam kupovao novi.
Komentar na gameplay - :mali_bljuv:
ND stvarno kad ubaci novu mehaniku u igru onda je isforsira do iznemoglosti. Provlačenje kroz uske pukotine u zidovima, zaključana vrata pa se uđe kroz prozor ili rupu u zidu... Mislio sam da su kontejneri i ljestve vrhunac forsiranja, ali uspjeli su sami sebe nadmašiti.
Sukobi su toliko skriptirani da je to strašno, po tome ne vidim nikakav pomak u odnosu na TLoU. Opet od cijele kuće baš slučajno trojica neprijatelja idu pregledavati jednu sobu. Često se kreću tako da je stealth neupotrebljiv, jer se kreću paraleno kroz dvije sobe. Čim jednog stealthaš, ostali odmah kroz šesto čulo krenu prema toj lokaciji. Prođeš dionicu s 3, 4 neprijatelja, za 5 metara se stvori novih 5 pa ajmo sve ispočetka.
Uglavnom, jako repetitivan i naporan combat dio.