Tzereen a onda HT i ništa drugo, tako sam i sebi riješio u Zagorju. Doduše, meni su dali hibridni modem i 99% je na mobilnom signalu.

Probao doma u Vrapču jučer A1 optiku - dovoljno je reć da sam igru od 60gb skinuo u cca 10ak min. Preko žice sam maksimalno uspio nategnut 550mbitsa, jbg. Ali, kakav je to preporod bio.

Napokon sam ušao u klub 100+

Optika, dobrodošla u moj dom 🙂

Torla Super, sad ćeš milisekundu prije vidjet na Rezultati.com kad Arsenal primi gol. 😆

16 dana kasnije

Ovak, dobio sam optiku 500mbs, imam powerline adapter za koji pise da podrzava do 500mbs brzinu, medutim pusta samo 100, tj. na plejki i manje
    jer je tu uvjek manje. Ako sam dobro shvatio, taj adapter ima sucelje 10/100 mbs (sto mislim da znaci da svaki port dopusta 10 ili 100mbps) i sad mi nije jasno zasto pise da adapter ide do 500 ako su mu portovi 10/100?!

zasto ljudi dan danas kupuju powerline-ove? ubodi mesh i bit ces sretan 😃

Ovaj Panišer uvodi sebi optiku kad je cod u najgorem stanju ikad.
        Koji fejl🤣

DarkPunisher igra nekoliko parametara. Gubiš ako nisu na istom osiguraču, gubiš i jer je to naposlijetku samo bakar itd. Do 100mbit je uglavnom super za powerline i imaš po svemu ostalome kvalitetnu konekciju

Fenix Ma mislim da mi adapter ne dozvoljava preko 100. Njuskao sam malo po forumimai izgleda da treba uzet one na kojima pise 10/100/1000, moj je 10/100 samo.

Cisto info, nemam internet 9. dan vec.Na Iskon DSLu sam, nista bolje nema u zgradi i frknula je parica a HT mora izac na teren i rijesit problem. HT si je uzeo vremena iako je 3 dana rok, tak da cekam odjel za raskid ugovora (tehnicka i prodaja ne znaju nista o tome, pa evo zovi treci odjel) da vidim da se oprostim od Iskona. Ja gori support u zivotu nisam vidio, strasno i uzasno. Ne idite na Iskon, jer kad se desi problem, onda nema spasa ocito

DarkPunisher PC mi je zicno spojen radi mesha jer mi modem u hodniku kod ulaznih vrata a PC u spavacoj...ide ladno 180mb/s al nazalost u zgradi ne mogu imat vecu brzinu

Nemam još uvijek optiku ali imam super vectoring jer sam na nekih sam 90m od ormarica i brzina je 215/60 sto je odlicno za bakar
            cekam da T-com pređe na G-fast gdje okvirno kako mi je njihov tenicar rekao mogo imati do 800Mbita 🙂

5 mjeseci kasnije

Imam stari A1 4G router (ZTE MF283V), brzina je očaj, oko 4-5 Mbps mjerim, a na mobitelu ide oko 50-ak Mbps. Može li se što na ruteru od postavki promijeniti ili trebam bolji router. Ako da, koji?