Znaci ovi iz Tcoma su ocito jos veci tardovi nego oni u A1. Zovem ih prije nekih misec dana da uzmem optiku i maxtv sa dogovorom da ide prvo normalni internet i onda se salje zahtjev za optiku ,kazu ok poslat cemo tehnicara da provjeri imali mogucnost za optiku . Dode tehnicar iz neke druge firme koji to ocito rade za tcom i kaze sve 5 moze optika .Javit ce vam se neko , par dana kasnije dobijem poruku, nalog storniran optika za zgradu nije zavrsena i nemoze se trenutno izvest . Ja ih nakon toga opet zovem i provjerim sa voditeljom zgrade koji mi potvrdi da optika postoji i da vec neki susjedi koriste optiku , oni opet posalju tehnicara (opet nekog vanjskog suradnika) koji kaze sve 5 spoji mi obicni internet i donese maxtv i kaze javit ce se neko kroz 2-3 dana za optiku i napomene mi jos da trazim novi ruter ( jer ovaj sta mi je spojio je neki stariji model , a ovi u splitu nisu dobili novi jos) Sad vec 5-6 dana nakon sta su mi spojili internet i maxtv , ja zovem sluzbu za korisnike da pitam kad ce optika , zena mi govori u zgradi postoji optika ali nema dovoljno kapaciteta za ugradnju samo jedne optike triba vise zahtjeva . Ja stvarno neznam u ovoj drzavi nema firme koja normalno funkcjonira , umisto da oni mene vataju i mole , ne sad ja moram zvat jebat mater i odkazivat sve sta sam trazio