zasto ljudi dan danas kupuju powerline-ove? ubodi mesh i bit ces sretan 😃

Ovaj Panišer uvodi sebi optiku kad je cod u najgorem stanju ikad.
    Koji fejl🤣

DarkPunisher igra nekoliko parametara. Gubiš ako nisu na istom osiguraču, gubiš i jer je to naposlijetku samo bakar itd. Do 100mbit je uglavnom super za powerline i imaš po svemu ostalome kvalitetnu konekciju

Fenix Ma mislim da mi adapter ne dozvoljava preko 100. Njuskao sam malo po forumimai izgleda da treba uzet one na kojima pise 10/100/1000, moj je 10/100 samo.

Cisto info, nemam internet 9. dan vec.Na Iskon DSLu sam, nista bolje nema u zgradi i frknula je parica a HT mora izac na teren i rijesit problem. HT si je uzeo vremena iako je 3 dana rok, tak da cekam odjel za raskid ugovora (tehnicka i prodaja ne znaju nista o tome, pa evo zovi treci odjel) da vidim da se oprostim od Iskona. Ja gori support u zivotu nisam vidio, strasno i uzasno. Ne idite na Iskon, jer kad se desi problem, onda nema spasa ocito

DarkPunisher PC mi je zicno spojen radi mesha jer mi modem u hodniku kod ulaznih vrata a PC u spavacoj...ide ladno 180mb/s al nazalost u zgradi ne mogu imat vecu brzinu

Nemam još uvijek optiku ali imam super vectoring jer sam na nekih sam 90m od ormarica i brzina je 215/60 sto je odlicno za bakar
        cekam da T-com pređe na G-fast gdje okvirno kako mi je njihov tenicar rekao mogo imati do 800Mbita 🙂

5 mjeseci kasnije

Imam stari A1 4G router (ZTE MF283V), brzina je očaj, oko 4-5 Mbps mjerim, a na mobitelu ide oko 50-ak Mbps. Može li se što na ruteru od postavki promijeniti ili trebam bolji router. Ako da, koji?

nije ti to baš samo do rutera. oni štopaju brzine ja imam možda novijeg i brzine su isto tak slične tvojoj od a1. trebaš im dat prigovor kao ja kak mi pisalo u ugovoru da imam a imao sam manje od ugovorene brzine i povečali su mi odmah brzinu iz svoje baze na istom ruteru i to trajalo neko vrijeme i onda malo po malo opet počeli smanjivat. Ruter ima mogučnost a mi nit neznamo kakve sve ne a jedino oni štopaju i kao fol ti zamjene kao nije radio da sebe spase od moguće tužbe. telekomunikacijske službe su najveći lopovi i lihvari u HR, svi odreda. moraš stalno tražit svoja prava jer kad zaspiš eto ih spremne da te zafrknu.

buz Imam stari A1 4G router (ZTE MF283V), brzina je očaj, oko 4-5 Mbps mjerim, a na mobitelu ide oko 50-ak Mbps. Može li se što na ruteru od postavki promijeniti ili trebam bolji router. Ako da, koji?

Objasni malo bolje. Oko 4-5 Mbps mjeriš na čemu? Na mobitelu ide oko 50-ak Mbps na čemu, tom wifi-u ili mobilnom internetu? Koliko uopće imaš u paketu na A1 i na kakvoj si žici?

Brijac 4-5 je kad se spojim na ruter, bilo žicom direkt u ruter ili Wi-Fijem isto su nikakve brzine. Kad se spojim mobitelom na mobilni internet istog providera brzine su solidne. Znači da je taj 4G ruter smeće.

buz

A šta ti to imaš, Homebox? Znači nemaš paricu, kabel ili optiku, nego ti u ruter ide sim kartica?

Ma ima Homebox, da. Imaš buze na Njuškalu Huawei routere, a možda je na tvojoj adresi dostupan sad i 5G HB. Ma samo javi adresu, napravim ti ja 9-10 ugovora koliko mi već treba. 😃