Flipperthanks Flipp! Kaj nije Optima kod HT-a isto ko i Iskon?

@Fenix, jel ti znaš onda kod ovih routera kakva je situacija?

Tzereen bila je, ali nije više. Uskoro će ići objava za medije i sl. Znam sigurno da ju je Telemach kupio i da Telemach od tada počinje s prodajom fiksne linije. A što se tiče tehničke potpore - nije da drugi nemaju sposobne tehničare, odnosno kooperante, već ih HT ima daleko najviše i stvarno se u većini slučajeva riješi sve brzo. S tim da sam ja na HT optici već nekoliko godina i imao sam problem svega par puta. Radi sve super.

Optima je bila samo pod ugovorom s HT i dobri su dok se ne pojavi prvi problem. HT je daleko najbolji, a ako je u pitanju optika, onda bi radije Iskon odabrao jer su povoljniji, a isto je.

A oko rutera nemoj razbijat glavu. Svi su danas dobri.

Fenix pitam jer me ova Iskra jebe. Znači, jedna zvjezdica signala, a udaljen 3-4 metra, dok susjeda 25 metara od sebe hvatam s 5 zvjezdica signala.

Tzereen onda je ruter defektan. Ja bi se u svakom slučaju maknuo od Optime. Telemach je dobar ako imaš njihovu infrastrukturu.

Moje iskustvo s Iskonom nakon nekoliko tjedana je odlično. Doduše, ne može ni bit loše ako si na HT-ovoj optici. 160 kuna mjesečno za 100/100 bez ugovora. A ako se pojavi problem, HT izlazi na teren drugi dan.

Fenix tamo na selu nemam optiku. Ide do 30 mbita. Ali hvala na savjetima!

Meni prije par dana covik iz Tcoma kaze ako ti nemoze optika ostani na A1 da je tamo bolji internet 🤷‍♂️

Tzereen a onda HT i ništa drugo, tako sam i sebi riješio u Zagorju. Doduše, meni su dali hibridni modem i 99% je na mobilnom signalu.

Probao doma u Vrapču jučer A1 optiku - dovoljno je reć da sam igru od 60gb skinuo u cca 10ak min. Preko žice sam maksimalno uspio nategnut 550mbitsa, jbg. Ali, kakav je to preporod bio.

Napokon sam ušao u klub 100+

Optika, dobrodošla u moj dom 🙂

Torla Super, sad ćeš milisekundu prije vidjet na Rezultati.com kad Arsenal primi gol. 😆

16 dana kasnije

Ovak, dobio sam optiku 500mbs, imam powerline adapter za koji pise da podrzava do 500mbs brzinu, medutim pusta samo 100, tj. na plejki i manje
              jer je tu uvjek manje. Ako sam dobro shvatio, taj adapter ima sucelje 10/100 mbs (sto mislim da znaci da svaki port dopusta 10 ili 100mbps) i sad mi nije jasno zasto pise da adapter ide do 500 ako su mu portovi 10/100?!

zasto ljudi dan danas kupuju powerline-ove? ubodi mesh i bit ces sretan 😃

Ovaj Panišer uvodi sebi optiku kad je cod u najgorem stanju ikad.
                  Koji fejl🤣

DarkPunisher igra nekoliko parametara. Gubiš ako nisu na istom osiguraču, gubiš i jer je to naposlijetku samo bakar itd. Do 100mbit je uglavnom super za powerline i imaš po svemu ostalome kvalitetnu konekciju

Fenix Ma mislim da mi adapter ne dozvoljava preko 100. Njuskao sam malo po forumimai izgleda da treba uzet one na kojima pise 10/100/1000, moj je 10/100 samo.

Cisto info, nemam internet 9. dan vec.Na Iskon DSLu sam, nista bolje nema u zgradi i frknula je parica a HT mora izac na teren i rijesit problem. HT si je uzeo vremena iako je 3 dana rok, tak da cekam odjel za raskid ugovora (tehnicka i prodaja ne znaju nista o tome, pa evo zovi treci odjel) da vidim da se oprostim od Iskona. Ja gori support u zivotu nisam vidio, strasno i uzasno. Ne idite na Iskon, jer kad se desi problem, onda nema spasa ocito