Hitman III

Datum izlaska: 20. 01. 2021
Izdavač: IO Interactive
Developer: IO Interactive
Platforme: PlayStation 5, Xbox Series X, PC, NS
Trailer:

Najdraži nam se Agent 47 vraća, još ubojitiji i nemilosrdniji. Treći nastavak završava World of Assassination trilogiju.

viper89 Vjerujem da te je začudilo kako još nitko nije ništa napisao 😃

Znači može se očekivat i kompletna Hitman trilogija na PS5 (Hitman1,2 i 3).

master_x da. kako je bio i slucaj s proslom igrom, ako ste vlasnici prosle 2 igre, dobit ce se besplatno legacy remasteri za 3. a oni koji nemaju stare igre moci ce kupiti legacy pack za stare igre/sezone, mislim da je bilo 20 eura prosli put ako nemate originale. Vjerujem da ce izbaciti i pravi nekakv repack sa svime kad pocne padat cijena igre nakon prvog vala prodaje.

Dakle pričekat treći dio i sve odigrat na PS5 za cijenu trećeg dijela? Ok, može.

5 mjeseci kasnije

Ovo izlazi 20.01.2021. Dostupni su preorderi i kod nas od prije par dana.

A niko ništa ne priča, alo?! 😃

Tzereen 20.01.2020

Gledam datum, nije mi ništa jasno 😅

Definitivno prolazi svima ispod radara, a trebalo bi se kakvo istraživanje uraditi.
      Ajmo Portalovci, kaj čekate.

2 mjeseci kasnije
      18 dana kasnije

jel uzea ko? mene svrbe prsti.

@viper89 samo reci riječ i ozdravit će duša moja!

definitivno uzimam u buducosti. hitman 2 sam kupio gold edition i zbilja jedna igra vrijedna svakog centa.

Pazi studio koji je bio u stečaju.
        Sad su izdali igru na 5 platforma i sve su odlične.
        Recimo još su updateli BESPLATNO prva dva Hitmana na novi engine.
        Na last i present genu. Još se bolje izvodi. Trenutno PS4Pro ima iste postavke kao Xbox Series S na 1080p i 60 frejma lock. Ide čak i do 1440p ali nije 60 više. Na Series S jedina opcija 1080p.

Base PS4, 1080p lock, 30 lock, medium postavke. Evo iskreno to je odlično.
        Nisu zanemarili i rekli ko je*e last gen.
        Ovako se rade igre.
        Na PC-u igra izvodi se odlično.
        Najavljen je i RTX update.

k uskoro, dovrsavam jos nesto u H2 prije

5 dana kasnije

Navodno su troškove developmenta vratili u tjedan dana.

Drago mi je jer su sva tri Hitmana odlična, a znam da je prodaja dvojke (možda i jedinice) bila loša ako se dobro sjećam.

2 mjeseci kasnije
        10 dana kasnije

Igrao sam praktički do jutra Dubai koji je besplatan još dva dana na svim platformama. Dosta zabavna igra, kao i prethodne dvije, ali osim grafike ne vidim neki napredak. Osim kamere za hakiranja nisam vidio neku preveliku novost. Što i nije velika zamjerka, gameplay je strašno dobar, a ja na Hitman igre ionako gledam samo kao na nove mape i poligone za zezanciju.

Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Fenix Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Cesto puta to citam od ljudi, ali bojim se da bi igre takvim potezima postale pre teske. Ne zelim da AI bude pametniji od mene pa da mi treba doktorat da ga zajebem. Ne kazem da u Hitmanu nema mjesta za napredak jer se slazem da ima, ali moramo biti oprezni sta zelimo jer bi moglo postati puno vise frustrirajuce nego sto je sada.
          Opcenito vise nemam stpljenja za stealth igre tako da sto gluplji AI u takvim igrama to bolje, za mene.

14 dana kasnije
          4 mjeseci kasnije
          mjesec kasnije

Presao, sasvim ocekivan GOTY i fantastican kraj nezaboravne trilogije. Prva sezona i dalje kao komplet je najmocnija, no svaka je imala svoje hit lokacije.
          Trojka je isto fenomenalna, pogotovo Apex Predator misija u nocnom klubu u Berlinu. Loviti 10 ICA agenata bez ikakvih guidencea je bilo pravo iskustvo. Smatram da nitko nema IOI po pitanju level designa. U moru ubijanja serijala i smeca od nastavaka, bas mi je drago da je Hitman dobio tretman koji zasluzuje s ovom trilogijom. 007 je u dobrim rukama.

godina kasnije

Sorcerer Niti sami više neznaju kolko revizija i reizdanja imaju u tim 3 Hitman igrama.Nekoliko puta prebacivaju GOTY,pa Pass-ove prijašnjih igara,pa GOLD verzije,pa onda opet te sve igre u Hitman 3 enginu,pa sad ponovno rade kolekciju svih 3 igara.Za pogubit se

Evo ja ne znam što ovdje nije jasno.

10 dana kasnije
          13 dana kasnije

Je li netko isprobao Freelancera? Stavio sam ga opet skidati, jedva čekam zaigrat, zvuči mi jebeno novi mod

@viper89 igraš li?

Meni je Freelancer prezabavan. Rogue element u ovakvoj igri super funkcionira, pokušavao sam i ranije igrat s posljedicama, ali kad-tad bi proradio save/load.

mjesec kasnije

Pozdrav

Jeli mi netko moze pomoci uglavom igra je kupljena na USA stotu i kada stavim da mi se skida tada dode do 250 MB i stane neće da dalje skida igru?? Imam dovoljno prostora i nikada nisam imao sličnih problema ( brzina neta mi je 100/20)

Btw : Dok mi ostale igre skida uredno

Sada mi ovo izbaci 🙄

Fenix

Jesam rijesimo sam i dobio sam s ovom novom adresom još bolju brzinu . Hvala

Imam pitanje zašto u Hitmanu 3 imam mogućnost igranja Season 1 , Season 2 ? Igru mi je posudio digitalnu prijatelj koji trenutno nije aktivan pa ga nemogu to pitati 😊