Hitman 3
Je li netko isprobao Freelancera? Stavio sam ga opet skidati, jedva čekam zaigrat, zvuči mi jebeno novi mod
Ma lurka on
- Uređivano
Pozdrav
Jeli mi netko moze pomoci uglavom igra je kupljena na USA stotu i kada stavim da mi se skida tada dode do 250 MB i stane neće da dalje skida igru?? Imam dovoljno prostora i nikada nisam imao sličnih problema ( brzina neta mi je 100/20)
Btw : Dok mi ostale igre skida uredno
Sada mi ovo izbaci
Probaj primary stavit 8.8.8.8., a secondary 8.8.4.4.
- Uređivano
Jesam rijesimo sam i dobio sam s ovom novom adresom još bolju brzinu . Hvala
Imam pitanje zašto u Hitmanu 3 imam mogućnost igranja Season 1 , Season 2 ? Igru mi je posudio digitalnu prijatelj koji trenutno nije aktivan pa ga nemogu to pitati
- Uređivano
HideooKoojima Jer su krajem siječnja spojili Hitman 1, 2 i 3 u jednu igru.
- Uređivano
Super Hvala znači ko kupi Hitman 3 dobije prehodne nastavke ?
HideooKoojima Tako je.
Negdje sam po forumu hvalio Freelancer mod, ali ne mogu više naći. Uglavnom, nakon godinu ipo povremenog igranja konačno sam kompletirao run
Vjerojatno bih i prije da nisam inzistirao na stealthu i bez žrtava, znao sam padati baš na glupostima, ali za razliku od drugih rogue(litea) gdje lako planem, nema frustracija jer je baš prezabavno. Vrhunski mod kojeg su komotno mogli naplatit, ima sadržaja koliko nema puno igara i vidim se da ću ovo igrat još godinama.
Sad malo zabavljanja s drugačijim načinima igranja, pa na hardcore koji se upravo otključao.
@Fenix Neki dan sam vidio da igraš. Ja sam nedavno uzeo trojku i sada imam cijelu trilogiju + sve DLC-e koje sam našao (Sarajevo Six i još nešto) sam kupio. I za koji dan dolazi VR mode koji će se navodno nadoplatiti 10 eura…
I sve mi to lijepo zvuči ali…
Na hardu čekaju AW2 (na polovici sam), KCD2, Dying Light 2, GT7, Deathloop, Outer Wilds… U 4. mjesecu Indiana, Forza…
Pojma nemam kada ću stići Hitmana odigrati.
- Uređivano
Ovo izgleda prezabavno. @StarFox_N moraš isprobat