Sorcerer Niti sami više neznaju kolko revizija i reizdanja imaju u tim 3 Hitman igrama.Nekoliko puta prebacivaju GOTY,pa Pass-ove prijašnjih igara,pa GOLD verzije,pa onda opet te sve igre u Hitman 3 enginu,pa sad ponovno rade kolekciju svih 3 igara.Za pogubit se

Evo ja ne znam što ovdje nije jasno.

10 dana kasnije
13 dana kasnije

Je li netko isprobao Freelancera? Stavio sam ga opet skidati, jedva čekam zaigrat, zvuči mi jebeno novi mod

@viper89 igraš li?

Meni je Freelancer prezabavan. Rogue element u ovakvoj igri super funkcionira, pokušavao sam i ranije igrat s posljedicama, ali kad-tad bi proradio save/load.

mjesec kasnije

Pozdrav

Jeli mi netko moze pomoci uglavom igra je kupljena na USA stotu i kada stavim da mi se skida tada dode do 250 MB i stane neće da dalje skida igru?? Imam dovoljno prostora i nikada nisam imao sličnih problema ( brzina neta mi je 100/20)

Btw : Dok mi ostale igre skida uredno

Sada mi ovo izbaci 🙄

Fenix

Jesam rijesimo sam i dobio sam s ovom novom adresom još bolju brzinu . Hvala

Imam pitanje zašto u Hitmanu 3 imam mogućnost igranja Season 1 , Season 2 ? Igru mi je posudio digitalnu prijatelj koji trenutno nije aktivan pa ga nemogu to pitati 😊

godina kasnije
      10 mjeseci kasnije
      4 mjeseci kasnije

Negdje sam po forumu hvalio Freelancer mod, ali ne mogu više naći. Uglavnom, nakon godinu ipo povremenog igranja konačno sam kompletirao run Ha-Ha-Ha

Vjerojatno bih i prije da nisam inzistirao na stealthu i bez žrtava, znao sam padati baš na glupostima, ali za razliku od drugih rogue(litea) gdje lako planem, nema frustracija jer je baš prezabavno. Vrhunski mod kojeg su komotno mogli naplatit, ima sadržaja koliko nema puno igara i vidim se da ću ovo igrat još godinama.

Sad malo zabavljanja s drugačijim načinima igranja, pa na hardcore koji se upravo otključao.

@Fenix Neki dan sam vidio da igraš. Ja sam nedavno uzeo trojku i sada imam cijelu trilogiju + sve DLC-e koje sam našao (Sarajevo Six i još nešto) sam kupio. I za koji dan dolazi VR mode koji će se navodno nadoplatiti 10 eura…

I sve mi to lijepo zvuči ali…

Na hardu čekaju AW2 (na polovici sam), KCD2, Dying Light 2, GT7, Deathloop, Outer Wilds… U 4. mjesecu Indiana, Forza…

Pojma nemam kada ću stići Hitmana odigrati. 😑

StarFox_N meni se Hitman pokazao odličnim za opustit se između nečeg drugog. Taman pola sata, sat za neki contract ili metu u Freelanceru. Ili za mapu u kampanji, nemaš pritiska jer priča je ionako bzvz i za zaborav, taman za kampanjsko igranje, a ti bome sad imaš u čemu guštat

5 dana kasnije