10 dana kasnije

Igrao sam praktički do jutra Dubai koji je besplatan još dva dana na svim platformama. Dosta zabavna igra, kao i prethodne dvije, ali osim grafike ne vidim neki napredak. Osim kamere za hakiranja nisam vidio neku preveliku novost. Što i nije velika zamjerka, gameplay je strašno dobar, a ja na Hitman igre ionako gledam samo kao na nove mape i poligone za zezanciju.

Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Fenix Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Cesto puta to citam od ljudi, ali bojim se da bi igre takvim potezima postale pre teske. Ne zelim da AI bude pametniji od mene pa da mi treba doktorat da ga zajebem. Ne kazem da u Hitmanu nema mjesta za napredak jer se slazem da ima, ali moramo biti oprezni sta zelimo jer bi moglo postati puno vise frustrirajuce nego sto je sada.
    Opcenito vise nemam stpljenja za stealth igre tako da sto gluplji AI u takvim igrama to bolje, za mene.

14 dana kasnije
    4 mjeseci kasnije
    mjesec kasnije

Presao, sasvim ocekivan GOTY i fantastican kraj nezaboravne trilogije. Prva sezona i dalje kao komplet je najmocnija, no svaka je imala svoje hit lokacije.
    Trojka je isto fenomenalna, pogotovo Apex Predator misija u nocnom klubu u Berlinu. Loviti 10 ICA agenata bez ikakvih guidencea je bilo pravo iskustvo. Smatram da nitko nema IOI po pitanju level designa. U moru ubijanja serijala i smeca od nastavaka, bas mi je drago da je Hitman dobio tretman koji zasluzuje s ovom trilogijom. 007 je u dobrim rukama.

godina kasnije

Sorcerer Niti sami više neznaju kolko revizija i reizdanja imaju u tim 3 Hitman igrama.Nekoliko puta prebacivaju GOTY,pa Pass-ove prijašnjih igara,pa GOLD verzije,pa onda opet te sve igre u Hitman 3 enginu,pa sad ponovno rade kolekciju svih 3 igara.Za pogubit se

Evo ja ne znam što ovdje nije jasno.

10 dana kasnije
    13 dana kasnije

Je li netko isprobao Freelancera? Stavio sam ga opet skidati, jedva čekam zaigrat, zvuči mi jebeno novi mod

@viper89 igraš li?

Meni je Freelancer prezabavan. Rogue element u ovakvoj igri super funkcionira, pokušavao sam i ranije igrat s posljedicama, ali kad-tad bi proradio save/load.

mjesec kasnije

Pozdrav

Jeli mi netko moze pomoci uglavom igra je kupljena na USA stotu i kada stavim da mi se skida tada dode do 250 MB i stane neće da dalje skida igru?? Imam dovoljno prostora i nikada nisam imao sličnih problema ( brzina neta mi je 100/20)

Btw : Dok mi ostale igre skida uredno

Sada mi ovo izbaci 🙄

Fenix

Jesam rijesimo sam i dobio sam s ovom novom adresom još bolju brzinu . Hvala

Imam pitanje zašto u Hitmanu 3 imam mogućnost igranja Season 1 , Season 2 ? Igru mi je posudio digitalnu prijatelj koji trenutno nije aktivan pa ga nemogu to pitati 😊

godina kasnije
        10 mjeseci kasnije
        4 mjeseci kasnije

Negdje sam po forumu hvalio Freelancer mod, ali ne mogu više naći. Uglavnom, nakon godinu ipo povremenog igranja konačno sam kompletirao run Ha-Ha-Ha

Vjerojatno bih i prije da nisam inzistirao na stealthu i bez žrtava, znao sam padati baš na glupostima, ali za razliku od drugih rogue(litea) gdje lako planem, nema frustracija jer je baš prezabavno. Vrhunski mod kojeg su komotno mogli naplatit, ima sadržaja koliko nema puno igara i vidim se da ću ovo igrat još godinama.

Sad malo zabavljanja s drugačijim načinima igranja, pa na hardcore koji se upravo otključao.

@Fenix Neki dan sam vidio da igraš. Ja sam nedavno uzeo trojku i sada imam cijelu trilogiju + sve DLC-e koje sam našao (Sarajevo Six i još nešto) sam kupio. I za koji dan dolazi VR mode koji će se navodno nadoplatiti 10 eura…

I sve mi to lijepo zvuči ali…

Na hardu čekaju AW2 (na polovici sam), KCD2, Dying Light 2, GT7, Deathloop, Outer Wilds… U 4. mjesecu Indiana, Forza…

Pojma nemam kada ću stići Hitmana odigrati. 😑

StarFox_N meni se Hitman pokazao odličnim za opustit se između nečeg drugog. Taman pola sata, sat za neki contract ili metu u Freelanceru. Ili za mapu u kampanji, nemaš pritiska jer priča je ionako bzvz i za zaborav, taman za kampanjsko igranje, a ti bome sad imaš u čemu guštat

5 dana kasnije

Fenix Predobro izgleda. Kupio sam. Večeras probam ako stignem pa napišem dojmove.

@Fenix Vezano za VR mode. Košta 10 eura i cijela trilogija je dostupna u VR-u što je fenomenalno.

Odigrao sam tutorial da se upoznam s mehanikama i pokrenuo Pariz (fashion show), Marrakesh, Sapienzu, Mumbai, Dubai i Hawke's Bay (Novi Zeland).

Oduševljen sam kako grafički izgleda za jedan VR iako je vidljivo da se izgubilo nešto oštrine (što je i normalno). Djeluje jako živo i atmosferično.

Kada sam se ušetao u onu palaču na Pariškoj modnoj reviji, Viktor Novikov se krene spuštati niz stepenice u predvorju, ljudi oko mene krenu pljeskati, fotografi slikaju… Ne mogu ti opisati kako sve to dobro djeluje oko tebe.

Što se tiče prezentacije i doživljaja čista desetka.

Što se gameplaya tiče nije baš najsjajnije što sam primjetio već u tutorialu.

Modeli likova, fizika kada ga gušiš, upucaš ili pogodiš nečim u glavu su super ali…

Neke mehanike su pomalo šlampavo izvedene. Rukovanje puškom ili snajperom je totalno čudno. Kao da ima neki delay i teško je ciljati.

Pištolj spremim u futrolu i ne registrira je pa mi padne na pod.

Misija u Dubaiju na samom početku gdje fotoaparatom moraš skenirati da otvoriš prozor.

Nikako nisam mogao normalno uloviti fotoaparat namjestiti ga blizu glave da krene skenirati. Stalno se skeniranje prekidalo.

U tih pola sata što sam isprobavao naletio sam na nekoliko glitcheva. Ništa strašno, sve sitnice ali se vidi da nije sve to dovoljno dobro ispolirano.

Očekujem neki patch ali čak i da ostane ovako nije loše. Zažmiriti ću na neke slabije gameplay segmente jer s strane "doživljaja" tih mapa (lokacija) je stvarno gušt.

Opširnije i detaljnije ću kada završim igru. Ne samo o VR-u nego i općenito.

StarFox_N čini mi se kao zrushan VR mod, previše je to problema u pola sata igranja

Fenix Iskreno očekivao sam bolje ali nije to toliko loše da je neigrivo ili nešto.

Ponavljam, čak da i ostane ovako s strane gameplaya je solidno.

A i vjerujem da će doći patch.

Alien: Rogue Incursion je imao puno problema na izlasku ali su brzo riješili.

U cijeloj ovoj priči ima jedna stvar koja me veseli.

Uz GT7, Resi 4, RE: Village i No Man Sky ovo je još jedan naslov koji gdje je VR dodan "samo" kao mod. I mislim da je to dobra stvar.

Naravno da će igre razvijane baš za VR (većinom) imati bolje i ispoliranije mehanike ali tržište za to je još uvijek premalo i nije isplativo ulagati puno u VR naslove.

Zbog toga se događa da su VR igre uglavnom jako kratke i jednostavne.

Mislim da je RE: Village savršen primjer kako bi trebali raditi VR igre. Napraviti kvalitetnu "klasičnu" igru da imaš puno potencijalnih kupaca na raznim hardverima i okupiti manji tim koji će za tu igru napraviti kvalitetan mod.

Mislim da je to jedino održivo.