Hitman III

Datum izlaska: 20. 01. 2021
Izdavač: IO Interactive
Developer: IO Interactive
Platforme: PlayStation 5, Xbox Series X, PC, NS
Trailer:

Najdraži nam se Agent 47 vraća, još ubojitiji i nemilosrdniji. Treći nastavak završava World of Assassination trilogiju.

viper89 Vjerujem da te je začudilo kako još nitko nije ništa napisao 😃

Znači može se očekivat i kompletna Hitman trilogija na PS5 (Hitman1,2 i 3).

master_x da. kako je bio i slucaj s proslom igrom, ako ste vlasnici prosle 2 igre, dobit ce se besplatno legacy remasteri za 3. a oni koji nemaju stare igre moci ce kupiti legacy pack za stare igre/sezone, mislim da je bilo 20 eura prosli put ako nemate originale. Vjerujem da ce izbaciti i pravi nekakv repack sa svime kad pocne padat cijena igre nakon prvog vala prodaje.

Dakle pričekat treći dio i sve odigrat na PS5 za cijenu trećeg dijela? Ok, može.

5 mjeseci kasnije

Ovo izlazi 20.01.2021. Dostupni su preorderi i kod nas od prije par dana.

A niko ništa ne priča, alo?! 😃

Tzereen 20.01.2020

Gledam datum, nije mi ništa jasno 😅

Definitivno prolazi svima ispod radara, a trebalo bi se kakvo istraživanje uraditi.
      Ajmo Portalovci, kaj čekate.

2 mjeseci kasnije
      18 dana kasnije

jel uzea ko? mene svrbe prsti.

@viper89 samo reci riječ i ozdravit će duša moja!

definitivno uzimam u buducosti. hitman 2 sam kupio gold edition i zbilja jedna igra vrijedna svakog centa.

Pazi studio koji je bio u stečaju.
        Sad su izdali igru na 5 platforma i sve su odlične.
        Recimo još su updateli BESPLATNO prva dva Hitmana na novi engine.
        Na last i present genu. Još se bolje izvodi. Trenutno PS4Pro ima iste postavke kao Xbox Series S na 1080p i 60 frejma lock. Ide čak i do 1440p ali nije 60 više. Na Series S jedina opcija 1080p.

Base PS4, 1080p lock, 30 lock, medium postavke. Evo iskreno to je odlično.
        Nisu zanemarili i rekli ko je*e last gen.
        Ovako se rade igre.
        Na PC-u igra izvodi se odlično.
        Najavljen je i RTX update.

k uskoro, dovrsavam jos nesto u H2 prije

5 dana kasnije

Navodno su troškove developmenta vratili u tjedan dana.

Drago mi je jer su sva tri Hitmana odlična, a znam da je prodaja dvojke (možda i jedinice) bila loša ako se dobro sjećam.