- Uređivano
Hitman 3
search mi nista nije izbacio, obrisi
Znači može se očekivat i kompletna Hitman trilogija na PS5 (Hitman1,2 i 3).
- Uređivano
master_x da. kako je bio i slucaj s proslom igrom, ako ste vlasnici prosle 2 igre, dobit ce se besplatno legacy remasteri za 3. a oni koji nemaju stare igre moci ce kupiti legacy pack za stare igre/sezone, mislim da je bilo 20 eura prosli put ako nemate originale. Vjerujem da ce izbaciti i pravi nekakv repack sa svime kad pocne padat cijena igre nakon prvog vala prodaje.
Dakle pričekat treći dio i sve odigrat na PS5 za cijenu trećeg dijela? Ok, može.
- Uređivano
Ovo izlazi 20.01.2021. Dostupni su preorderi i kod nas od prije par dana.
A niko ništa ne priča, alo?!
viper89 IO opet isporucio robu, frcaju hvalospjevi
definitivno uzimam u buducosti. hitman 2 sam kupio gold edition i zbilja jedna igra vrijedna svakog centa.
- Uređivano
Pazi studio koji je bio u stečaju.
Sad su izdali igru na 5 platforma i sve su odlične.
Recimo još su updateli BESPLATNO prva dva Hitmana na novi engine.
Na last i present genu. Još se bolje izvodi. Trenutno PS4Pro ima iste postavke kao Xbox Series S na 1080p i 60 frejma lock. Ide čak i do 1440p ali nije 60 više. Na Series S jedina opcija 1080p.
Base PS4, 1080p lock, 30 lock, medium postavke. Evo iskreno to je odlično.
Nisu zanemarili i rekli ko je*e last gen.
Ovako se rade igre.
Na PC-u igra izvodi se odlično.
Najavljen je i RTX update.
Navodno su troškove developmenta vratili u tjedan dana.
Drago mi je jer su sva tri Hitmana odlična, a znam da je prodaja dvojke (možda i jedinice) bila loša ako se dobro sjećam.
Yep, evo i malo više o tome - https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-01-27-hitman-3-recoups-project-costs-in-under-a-week
Ja ova tri zadnja Hitmana više doživljavam kao sezone, koje su sad jedna cjelina. Super za IO, ova franšiza zaslužuje budućnost, pogotovo sad kad su samostalni.