jel uzea ko? mene svrbe prsti.

@viper89 samo reci riječ i ozdravit će duša moja!

definitivno uzimam u buducosti. hitman 2 sam kupio gold edition i zbilja jedna igra vrijedna svakog centa.

Pazi studio koji je bio u stečaju.
    Sad su izdali igru na 5 platforma i sve su odlične.
    Recimo još su updateli BESPLATNO prva dva Hitmana na novi engine.
    Na last i present genu. Još se bolje izvodi. Trenutno PS4Pro ima iste postavke kao Xbox Series S na 1080p i 60 frejma lock. Ide čak i do 1440p ali nije 60 više. Na Series S jedina opcija 1080p.

Base PS4, 1080p lock, 30 lock, medium postavke. Evo iskreno to je odlično.
    Nisu zanemarili i rekli ko je*e last gen.
    Ovako se rade igre.
    Na PC-u igra izvodi se odlično.
    Najavljen je i RTX update.

k uskoro, dovrsavam jos nesto u H2 prije

5 dana kasnije

Navodno su troškove developmenta vratili u tjedan dana.

Drago mi je jer su sva tri Hitmana odlična, a znam da je prodaja dvojke (možda i jedinice) bila loša ako se dobro sjećam.

2 mjeseci kasnije
    10 dana kasnije

Igrao sam praktički do jutra Dubai koji je besplatan još dva dana na svim platformama. Dosta zabavna igra, kao i prethodne dvije, ali osim grafike ne vidim neki napredak. Osim kamere za hakiranja nisam vidio neku preveliku novost. Što i nije velika zamjerka, gameplay je strašno dobar, a ja na Hitman igre ionako gledam samo kao na nove mape i poligone za zezanciju.

Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Fenix Ono što bi volio u budućnosti od njih je da porade na AI i uvedu više varijacija u ponašanje barem glavnih meta.

Cesto puta to citam od ljudi, ali bojim se da bi igre takvim potezima postale pre teske. Ne zelim da AI bude pametniji od mene pa da mi treba doktorat da ga zajebem. Ne kazem da u Hitmanu nema mjesta za napredak jer se slazem da ima, ali moramo biti oprezni sta zelimo jer bi moglo postati puno vise frustrirajuce nego sto je sada.
      Opcenito vise nemam stpljenja za stealth igre tako da sto gluplji AI u takvim igrama to bolje, za mene.

14 dana kasnije
      4 mjeseci kasnije
      mjesec kasnije

Presao, sasvim ocekivan GOTY i fantastican kraj nezaboravne trilogije. Prva sezona i dalje kao komplet je najmocnija, no svaka je imala svoje hit lokacije.
      Trojka je isto fenomenalna, pogotovo Apex Predator misija u nocnom klubu u Berlinu. Loviti 10 ICA agenata bez ikakvih guidencea je bilo pravo iskustvo. Smatram da nitko nema IOI po pitanju level designa. U moru ubijanja serijala i smeca od nastavaka, bas mi je drago da je Hitman dobio tretman koji zasluzuje s ovom trilogijom. 007 je u dobrim rukama.

godina kasnije

Sorcerer Niti sami više neznaju kolko revizija i reizdanja imaju u tim 3 Hitman igrama.Nekoliko puta prebacivaju GOTY,pa Pass-ove prijašnjih igara,pa GOLD verzije,pa onda opet te sve igre u Hitman 3 enginu,pa sad ponovno rade kolekciju svih 3 igara.Za pogubit se

Evo ja ne znam što ovdje nije jasno.

10 dana kasnije
      13 dana kasnije