- Uređivano
Nepopularno mišljenje ali da se Ukraina nije gurala u Nato ovo se ne bi desilo. Da je Trump bio na vlasti rata ne bi bilo. Ja se slažem sa Fenixom, Trump je retard i znaš da je retard jer on želi da ga tako gledaš. I to ga čini opasnim. Boli ga kurac. Prema njemu drugi lideri nemaju poštovanje već strahopoštovanje. Frajer je fanatik svojih ideala. Trump 2016 nije ni približno sličan Trumpu 2024. Malo je izučio političke znanosti, iskoristio sve moguće što postoji da potpuno obriše opoziciju. Biden je povlačio poteze u tajnosti, Trump ih najavljuje. Meni je Trump simpatičan kao lik. Neću to skrivati. I on je jedini koji može ovako sjebanu ameriku izvući iz govana koje su nastale pod Bidenom. Možemo srati po tome da je muška svinja, da je krimos, da je seljačina. Na kraju dana frajer je srezao ove pronouns debilane, gender indentitije i ostale govnarije koje su postale ultrapopularne u Bidenovom režimu i to u prvih tjedan dana što je bio na vlasti. Deportirali ubojice, silovatelje, lopove. I kad ih je netko pokušao spriječiti u tome, BOOM evo ti porez 25% i ako bude jeo govna bit će još 25%. Powertrip jebeni. Jebeš predsjednika koji ne može održati govor bez da se pogubi 3 puta. Na čelu države treba biti karakterno jaka osoba. I na kraju dana radije bi idiota koji ti se prijeti da će te obrisati sa lica zemlje ako ga imsijavaš nego starca koji je dopustio da se u osnovnim školama klincima gura transrodnost kao nešto normalno. Možda sam retard ali na kraju dana osoba koja mom sinu kaže da je ok biti curica će do kraja ostati invalid.
Trump ima gigantski ego. I lik će napraviti sve što može da ispadne još veći baja. Ako zaustavi rat u Ukraini, ako će palestinci prestati umirati.. koga boli kurac? Bolje biti butthurt što je jedan egomanijak republikanac na vlasti nego da ljudi bez jebenog razloga gube živote.
A to da EU nije napravila ništa… A što mogu? Jedna njemačka ne može regulirati što im izbjeglice rade po državi. Ekipa ima svoje kvartove sa svojim pravilima. Svako malo neki pokolj. Gaze ljude po sajmovima. Nekoć sam htio putovati evropom, sad me strah da me neki đihadista ne digne u zrak ili me izbode. Balkan je mila majka.