fensisuperstar Biden je povlačio poteze u tajnosti

Biden vjerojatno nije samostalno povukao niti jedan potez u sve 4 godine.

fensisuperstar čisto da se mene ne povezuje s ovim, Trump je idiot i nije mi simpatičan ni 1%. Sve ovo što sada radi, čak i da je ajmo reći radi dobro, može se radit i bez toliko drame i preseravanja. Psihički nam je zbog njega pola planete na rubu. Biden je bio marioneta, ali za Trumpa je gospodin

Ja sam fakat nevjerojatno žalostan sa svim ovim. Baš me rastužuje i dalje podrška Trumpu zbog glupih populističkih sranja. I da su ljudi svjesni da je idiot, ali su i dalje za njega. Jer je baja.

Znači, jednostavno ne kužim u što smo se svi pretvorili i kud ovo ide. Crtić. Jebeni crtić.

Fenix Zna se od početka da je svima u interesu ono što slijedi poslije rata, a tu su obnova i resursi.

Tak je. Nakon ratova uvijek slijedi neka promjena u društvu i političkoj sceni.

Mnogi ratovi su zbog toga i započeli. Pitanje je prevlasti i moći a prirodni resursi su danas sve.

Rat rulji odnosi živote i donosi siromaštvo a magnatima i političarima još više novaca i moći.

Tzereen isto ti je sa Trumpom ili bez njega. Metode i provedba su drugacije, ali interesi ostaju isti. Barem sto se vanjske politike tice

Brijac Biden vjerojatno nije samostalno povukao niti jedan potez u sve 4 godine.

Ako je Kamala gurala poteze skupa s njim, onda mi je sasvim jasno kak su završili tu gdje jesu 😃

Fenix Sve ovo što sada radi, čak i da je ajmo reći radi dobro, može se radit i bez toliko drame i preseravanja.

Gle neću reći da nije istina, ali očito je da barem njima ovakav Trump ne smeta. Dapače svi su "sretni". Mediji koji vole trumpa imaju 24 7 sadržaja. Mediji koji ne vole trumpa 24 7 sadržaja. Bluesky ima hrpu novih usera, X ima hrpu novih usera, Truth Social ima hrpu novih usera. Ekstremni ljevičari urlaju ali su istodobno sretni jer konačno svoj interni hejt mogu izbacit prema Trumpu opet. Potencijalno će se 2 rata završit. Ako završi rat republikanci će se klati sa demokratima da je Trump razlog, demokrati će s druge strane tvrdit da je Trump završio ono što je Biden započeo. I to će trajati 4 godine. u tih 4 godine bit će toliko sadržaja da to nisu istine. A sve to će rezultirati da će Asmongoloidi izbacivati hrpu tog sadržaja koji će se istodobno veličati i pljuvati po redditu, twitteru, pa čak i po FFA jer budimo realni, to je neminovno. Klasično Woodie, Maverick pa čak i Brijač koji je gigabased u zadnje vrijeme 😃 će si skupa samnom međusobno lajkati takve postove, s druge strane Dormin i ostatak će kontrirati, i to je ok. Barem na FFA imamo donekle zdravu raspravu. Ali na kraju dana sve to je online circle of life, kojeg je u trenutnoj inačici iliti verziji pokrenuo frajer od 18 godina, pa ti vidi.

Tzereen I da su ljudi svjesni da je idiot, ali su i dalje za njega. Jer je baja

To je zato što zapad nikad nije bio u slabijoj poziciji.

Vremena su takva da bi 4 godine nesposobnih debila dovelo do eksponencijalnog pada kvalitete života.

E sad, jel Trump to sposoban spriječit, ne znam, ali vrlo velika većina amerikanaca vjeruje da je.

Objektivno, za sad mu ide relativno dobro s obzirom kakve katastrofe se najavljuju od njegovih protivnika i kolko su posvećeni sabotaži vlastitog predsjednika.

Rusi nisu nikakva vojna sila koja može zgazit Europu. Po njihovim planovima je Ukrajina je trebala kapitulirati za desetak dana. A ovi su im dali jebeni otpor. Ono kako Europa može pasti je da se ne ujedini tj. da ruska obavještajna mašinerija lagano uvlači svoje pipke u rubne države i postavlja režime koji njima odgovaraju. Uglavnom se radi o ekstremno desnim strankama. To su pokušali nedavno u Rumnjskoj. Još jedna u nizu laži Trumpa je da Europa ne pomaže Ukrajincima, Europa je dala najviše pomoći, primila brojne izbjeglice. U mene u firmi radi njih 30ak. Trump alfa mužjak, veliki frajer, vođa najmočnije države na svijetu prijeti jednoj Kanadi, s druge strane podilazi i pleše ko kuja na lancu jednog iskompleksiranog diktatora Putina.

Iako je "zapad" radio dosta sranje kroz vrijeme. Nepobitno je da je zapad simbol demokracije i slobode. Stati na stranu svega onoga suprotnog od toga je takva ogroman mrlja za amere i totalno se kosi s onim što SAD treba predstavljati. EU se mora ujedniti…nekima je već sada došlo iz guzice u glavu s kakvim tipom imaju posla.

Nadam se da će biologija brzo odraditi svoje da se riješimo tih bolesnika.

dormin Stati na stranu svega onoga suprotnog od toga je takva ogroman mrlja za amere i totalno se kosi s onim što SAD treba predstavljati.

USA vodi od pamtivijeka besmislene ratove. Nikada nisu i neće predstavljati mirotvorca. Ne kužim odakle smo to tek sada shvatili na čelu sa Trumpom?!

dormin Nadam se da će biologija brzo odraditi svoje da se riješimo tih bolesnika.

I ja, ali samo ako ce ponijeti sa sobom i sve woke bolesnike.

dormin Ono kako Europa može pasti

Nisam mislio pasti kao vojno, vec će pasti ekonomski (vec padaju) i svojim idiotskim politikama koje se bave imigracijom i genderima. Da ne pričam koliko su ovisni o Kini, Indiji pa i Rusiiji. Njemačka bojkotira Rusiju a kupuje njihov tekuci plin preko Indije lol. Pogasili nuklearne elektrane, Francuzi napravili nove i sada ovi kupuju struju od njih i Nizozemske. Sve biser za biserom.

Fenix nikad se nije ovoliko raspravljalo o domaćim temama i politici koliko se ulaže truda u raspravu o trumpu

Europa i "progresivni" ljevičari svih država su i krivi što se zemlje nikad neće ujediniti, a pogotovo je njihova i najveća zasluga što desničarske stranke diljem Europe sve više ojačavaju. Da su se vlade držale balansiranog vladanja i donošenja odluka (centar), nebi nikad desničari toliko ojačali.

A ne, vlade su s vremenom otišle full retard, lijevo da lijevije ne može. I šta se desilo, u narodu se stvorila protuteža. Počelo se balansirati, i ljudi počeli za desničarske stranke glasati, jer im je prekipjelo.

Šta je se desilo nakon atentata na hrvatske političare i prisilno uvođenje diktature? Ustaše su se pojavili i dobili veliku podršku u narodu. Stvorio se otpor.

Šta je se desilo kad su ustaše otišli predaleko nakon uspostave ndh pa počeli ubijati civile? Gubili su podršku i partizani ojačavali.

Stvorio se otpor.

Šta je se desilo kad su Srbi htjeli preuzeti jugoslaviju i s time stvoriti veliku srbiju? Hrvatska raspisala referendum o odcjepljenju i proglasila nezavisnost.

Stvorio se otpor.

Stvarno ne moraš biti genijalac da shvatiš kuda vode radikalne i prisilne promjene, iliti vladine odluke kontra većinskog naroda.

fensisuperstar Nepopularno mišljenje ali da se Ukraina nije gurala u Nato ovo se ne bi desilo.

Popularno mišljenje, ali Ukrajina je radila ono što su prije toga napravili Finska, Latvija, Litva i Estonija, odlučila biti normalni dio Europe i pokušala se maksimalno odmaknuti od susjednih luđaka s istoka.

Ukrajina je potpisala sporazum gdje je kompletno nuklearno oružje dala Rusiji kao zalog za mirnu budućnost i toga se pridržavala, nisu pokušavali ući u NATO niti su tamanili Ruse po Ukrajini. Tako dugo dok nije došla Narančasta revolucija gdje je Putin htio instalirati svojeg proruskog puppeta na čelo Ukrajine i vratit ju Rusiji. Narod se digao, Ruse su maknuli za kratko dok ovi nisu krenuli s ratom 2014. na Krimu. Sve je krenulo od Narančaste revolucije i Januković/Juščenko izbora.

Kompletnu priču je pokrenula Rusija, Putin je prekršio sve dogovore i mirovne sporazume, 20god pokušava na sve moguće načine pripojiti Ukrajinu Rusiji da bi sve došlo do maksimuma sad s invazijom.

Ukrajinu kriviti na bilo koji način je smiješno.

Uostalom bili su od starta u pravu o svojim susjedima i njihovim namjerama.

Ono majku mu vidim, pa barem bi mi u Hrvatskoj trebali imati pravilnu perspektivu. Zadnji rat u Europi prije ovog je bio naš Domovinski s jako sličnim paralelama.

Jedina pozitivna stvar u cijelom ovom cirkusu u režiji Trumpa je što se počelo zapravo ozbiljnije pričati o miru. No to treba biti pravedan mir, a ne sve po direktivi zemlje agresora.

Apsolutno nema rasprave o tome tko je započeo rat i prekršio sve sporazume. Rusija nema pravo ni na jedan centimetar teritorija druge suverene države.

Na žalost, držanje takvog stava znači još smrti, još ekonomskog raspada, još globalnih kriza. Možda i je ispravno sad zapeti, živjeti u kaosu dok se to ne rješi, ali očekivati od čitavog zapada da pati zbog jedne Ukrajine na temelju nekakvih ridikuloznih teorija da Rusija želi ili uopće može napasti druge europske zemlje je nerealno. Ja znam da mene, u godinama kad bi možda htio imati i djecu koju mogu i prehraniti bez da radim tri posla, više nije briga kako misle stabilizirati svjetsku ekonomiju nego kada.

Jedini razlog zašto je Ukrajina najebala je to što nije bila dio NATO saveza.

Itko tko tvrdi da Rusija uopće može taknuti Estoniju, Latviju ili Finsku bez da im NATO ne pokaže što znači prolaps rektuma živi u bajkama i propagandi.

fensisuperstar Ne kužim točno koja je poanta ovoga? Bilo je problema u pograničnim područjima? No shit, gdje nije kad su Rusi u pitanju.

Ona jedna budala na videu lupeta o gejevima i da zato treba odvojit Donbas od Europe?! Stvarno se mučim vidjeti neki normalni argument ako je kontekst invazija i pokušaj da se Ukrajina sravni s zemljom.