somethingwrong Biden nije kandidat, a da jest Trump bi ga zvao starcem, iako je Trump stariji sad nego Biden kad je bio kandidat. Trump je izjavljivao i daleko gore stvari pa ne spominješ.
Pa kako ne spominjem, spomenuo sam nebrojeno puta. Zato ne volim Trumpa jer on je taj koji je uoći 2016. pokrenuo tu retoriku. Nemoj ići u tom smjeru da me povezuješ s nekim, tipa ako kritiziraš jednoga odmah si s ovim drugim. Gadi mi se Trump
Čisto ova naša mala izmjena ukazuje koliko je sve u kurcu i koliko je uopće teško komentirat išta. Komičar koji je Puerto RIco u (retardiranoj) šali Puerto Rico prozvao otokom smeća je nekako pretvoreno u "Trump je prozvao sve Portorikance smećem". Što je glupo samo po sebi i pali se bullshit detektor. Kakav god da jest nebi to nikad napravio, to jedna cijela izborna jedinica. Vrijeđa mi inteligenciju da mi netko pokušava uvjerit u suprotno.
To je nešto što sam očekivao s Trumpove strane, a u ovoj kampanji više radi Kamalin tabor. Pogubili su se u Trumpovoj igri i zato će izgubit