maverick dronfuljetinu

Ne znam jel bi trebao koristit baš tu riječ ovak nonšalantno.

Pogotovo kad žena nije drolja nego je samo jako, jako, jaaaaaaako glupa.

wooddiebone navodno dosta koristila prirodne talente za uspjeh u karijeri ali to komotno moze biti propaganda. Al kad ju slusam je onak, wow koja Ce to bit marioneta

deathwish

Kolko god me ne bi iznenadilo, u to ne ulazim.

Kako god da je napredovala na poziciju državnog odvjetnika, činjenica je da je u trenutnoj poziciji zbog spola i etničkog porijekla, ne svojom zaslugom.

Tko god ju posluša više od 5 sekundi vidi da ima IQ keramičke pločice.

wooddiebone Tko god ju posluša više od 5 sekundi vidi da ima IQ keramičke pločice.

Mislim da nije ok na ovakav način vrijeđati keramičke pločice.

Sad je tamniji i od Obame i Kamale. Igra na rasnu kartu Ha-Ha-Ha

"In 21st century we'll have flying cars and spaceships"
        Ne, imat ćemo onlyfans i udruženje anti-science ravnozemljaša

wooddiebone i drolja je, zna se s kime se vucala u mladosti i zašto.

Leb ti jebem što je glupa…

Po posljednjim analizama, Harris će dobiti i bit će uvjerljivije nego se misli.

Trump se samoubio s izborom suradnika, blesavom retorikom zadnjih mjesec dana i prvenstveno odlukama Supreme Courta koji je napunio za vrijeme svojeg mandata - vjerovali ili ne, ženama je bitno što je pobačaj de facto zabranjen u desetak saveznih država, a najavili potpuno zabranu ako osvoje. A žena ima jako puno.

U early votingu rekordan izlazak žena.

Sve te ankete ne uzimaju u obzir izborne jedinice, odnosno u svakoj se pojedinačno stanje može drastično promjeniti do kraja brojanja glasovanja.

Bumo vidli. Prati se.

Koliko je bitno tko ce biti predsjednik?…inace pitam za Kojimu, covjek ne prati puno, zauzet je sa DS2😁

Meni je ovo kao Eurosong, samo bolje. Amerikanci uvijek naprave jeben show i jedva čekam vidit što su produkcije pripremile. Prošle izbore su imali holograme i dronove koji su ispisivali rezultate, ove godine tko zna

Trump će izgubiti iz istog razloga zbog kojeg je izgubio prošli put - jer je Trump.

prayer Trump će izgubiti iz istog razloga zbog kojeg je izgubio prošli put - jer je Trump.

Nitko nece izgubiti, oba predsjednicka krila su krila iste ptice🕵️‍♂️😁