- Uređivano
Nisi baš shvatio.
Ako misliš da bezuvjetno vjerujem Trumpu, varaš se.
Nisam Trump Supporter, ne interesira me 99% stvari s kojima se on bavi.
Interesira me hoće bit treći svjetski rat ili neće, a odbijanje bilo kakvog sjedanja za stol s Putinom vodi upravo k tome.
Ne padam pod medijske manipulacije jer ne konzumiram medije i ne čitam naslove.
Gledam direktne live prijenose ili snimke događaja, ne slušam ničije mišljenje o tome nego gradim svoje.
Evo ti gore malo više totalno ignorirani primjer manipulacije na koju vi nasjedate.
Trump je rekao da vjeruje da Putin želi mir. To je preneseno kao "vjerujem Putinu".
Novinar pita Trumpa na presici jel misli ukinut azil i deportirat Ukrajince izbjeglice u Americi, Trump kaže "ne znam, čuo sam da neki misle da bi trebao, neki misle da ne bi trebao, moram razmislit, al mi definitivno nije cilj naštetit Ukrajincima, prošli su kroz dovoljno već" da bi naslovi u svim medijima bili "Trump planning to deport Ukranian refufees".
I svaki dan ima nekoliko takvih primjera. Zlo mi je više od ljudi koji mi ponavljaju da se događa nešto što se ne događa.
"Ako mu se popusti Putin će napasti Europu, vjeruj mi , ja znam, vidjet ćeš imam gut feeling."
Nisam ogorčen ni malo, ali jesam frustriran konstantnim gaslightingom iz medija i politike i ekipom kija se pravi pametna bacajući neke predikcije koje se naravno nikad ne ostvare, ali čim dođe nova misquoteana izjava izvučena iz konteksta ili bilo kakav pa i najmizerniji podatak na koji se mogu zakačit viču "JESAM VAM REKO, NISTE VJEROVALI".
Znači ne, nisi me shvatio. Odbijam biti dio masovne histerije i zauzimat bilo kakvu stranu. Tu smo gdje smo, imamo takve ljude kakve imamo i ajmo napravit najbolje kaj možemo s tim.
Ali ne, narančasti čovjek je razgovarao sa Putinom kako se uopće usuđuje.
Relativizirate vrlo osjetljivu geopolitičku situaciju da bi se osjećali bolje sami sa sobom. Isto rade i EU čelnici.