Sad tek vidim vidim to, mada ovaj prvi video sad kad sam pogledao je više neka špekulacija nego konkretni info, ali da slažem se za ovo i ja generalno izbjegavam takve stvari ako vidim da mi iskoće na yt feed-u
maverick Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.
Nije to to nego kad ti ovako dođe ko iz vedra neba službena objava da remake dolazi
Ma moraju i druga 2 onda doć , ako su ovo najavili znači da već kuhaju planove 100 na sat , i da jedino sky triologija nikad nije došla na konzole, tj orginali su bili na pc i PSP ako se ne varam
Više kao novi trailsi (Kuro, Kuro 2) gdje imaš kombinaciju action i turn based combat-a, ako uspiješ stunnat enemy-a u action fazi onda imaš dobru prednost kad se prebaciš u turn based po ovome što vidim
Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Kombinacija, ne nužno hibrid. Turn base je netaknut (ako se vodimo pretpostavkom da je nalik na Kuro) a akcijski dio je samo malo unaprijeđeni field attack.
kabegami Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Ja mislim da će se NISA grebat rukama i nogama za izdavačka prava , ako ne propadnu do tada
Ali bilo bi ludost radit prijevod od nule kad praktički postoji gotova skripta od orginala, možda evenutalno samo ubacit sitne dorade ako treba
Divne vjesti stvarno,jedina igra u serijalu koja uopšte treba rimejk jer će igračima ponuditi sasvim novi ugodjaj a ujedno i ponavljanje nekih epic scena i dijaloga a sve to sada u 3D okruženju. Mnogo mi je drag prolog prve igre i upoznavanje sa likovima a i njegov naslov sve govori “Fathers love new beginning”.
"In addition to the reveal trailer released on the Japanese Nintendo account above, we've also received a number of English screenshots thanks to Nintendo of Europe. We checked out some of the lines on the English screenshots through Trails in the Database, and it appears that the game will be based on XSEED's translation for Trails in the Sky FC. We don't know yet who's handling the localization, but we'll be sure to learn more in the weeks and months to come."
Ništa još nije službeno i ne znamo tko radi prijevod ali ovo mi ulijeva jako veliko povjerenje. Zato možda i stiže tako brzo. Kakav win (ako je istina)…
Vec duze vrijeme se je govorilo da ce doc na konzole. Ocekivao sam remaster, ovo je jos bolje. Nadam se da ce ljudi sad dat priliku igri koju zasluzuje u ovom modernijem ruhu.
Moram reći da mi je od ovih direktnih, side to side, usporedbi originala i remakea zaigralo srce. I neka čudna prašina mi je poletjela u oči. Prekrasno izgleda. Sad baš razmišljam kako bi bilo super dobiti novu Nayuta igru u ovom vizualnom stilu…
Platforms – “While the game has been announced for Nintendo Switch, a release on PlayStation and PC platforms is currently ‘to be determined.’ There is a possibility that it could be released on these platforms, and if that decision is made, it will be announced in a press release at a later date.”
Western Publisher – “At this time, the western publisher is ‘to be determined,’ which is why our company name was mentioned in the announcement. There is a possibility that we may handle distribution ourselves, but if arrangements are made with a local publisher, they would be responsible for distribution instead.”
Falcom bi distribuirao samostalno?! NA ZAPAD!? Da mi je netko rekao da ću pročitati takvo što (pa čak kao i mogućnost) pao bih u nesvijest, odmah.
Btw, NISA je potvrdila da nema ništa sa ovim remakeom. Falcom je vjerojatno kupio prava na prijevod od XSEED (špekulacije, ništa više).
"The official website also confirmed that action combat will not be present like in Trails through Daybreak. Instead, striking foes on the field will initiate a command battle."
Bili smo u krivu, nije kao Kuro ali je dorađeniji i pristupačniji od onoga u originalu.
Novi stream vezan uz Kai je najavljen za petak. Počinje u 13h. @f_i_c_o počisti raspored!!
Ys X se sasvim pristojno vrti na Switch-u, a s obzirom da ovo izgleda manje zahtjevno i nije full action combat, nema razloga za brigu, posebice jer će i ako bude sitnijih problema na Switch 2 vrtiti se odlicno, a ionako ne želim igrati na ps, a ni PC jer ovo je rodjeno za Handheld.
Loading...
Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.