Uvaženi kolega herc, molim vas, dozovite se pameti i napokon počnite igrati Daybreak!!

11 dana kasnije

f_i_c_o hvalim te bože pa nisam vidio ovaj leak do sada.

Pokvare te najave ili leakovi svako iznenađenje.

Jel ima trailer novi? Ne nadjem na YT.

f_i_c_o Idemo se odmah naroljat ko Scherazard i Olivier. Odmah, sada odmah!!

Izgleda da koriste Kuro borbeni sustav… Još da ostave XSEED skriptu i samo dodaju glasove… NE, ne mogu.

maverick

maverick

Tek je jučer objavljeno to , izgleda da su to čuvali kao mega tajnu.

maverick Pokvare te najave ili leakovi svako iznenađenje.

Slažem se ovako kad te uhvate ovako na prepad , onda je hype effect x5

kabegami

2025 će biti dobra godina izgleda

Sad dok sam tražio po yt trailer vidim da su ljudi već znali da dolazi Remake. Baš mi je drago što si nisam ranije spojlao.

Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.

@f_i_c_o vidi šta ti pričam

f_i_c_o

Čak mi se i dopada taj cel shaded, još-više-anime vizualni stil. Gameplay i jurcanje po svijetu izgleda apsolutno fenomenalno. Baš se veselim, a još ni Kai nije vani.

EDIT: Gdje nam je @herc ? Nadam se da je dobro… 😃

Još ako će cijela ta trilogija dobiti ovaj tretman?! Pa jebote!

To su mislim jedine igre koje nisu na Switch i PS4/5.

kabegami EDIT: Gdje nam je @herc ? Nadam se da je dobro… 😃

Nadam se da ga nije… herc strefil. No Pasaran

maverick

Sad tek vidim vidim to, mada ovaj prvi video sad kad sam pogledao je više neka špekulacija nego konkretni info, ali da slažem se za ovo i ja generalno izbjegavam takve stvari ako vidim da mi iskoće na yt feed-u

maverick Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.

Nije to to nego kad ti ovako dođe ko iz vedra neba službena objava da remake dolazi

kabegami

Staril trailsi u novom engine-u , pa di češ bolje, I da vizualni stil je T.O.P !

maverick

Ma moraju i druga 2 onda doć , ako su ovo najavili znači da već kuhaju planove 100 na sat Ha-Ha-Ha , i da jedino sky triologija nikad nije došla na konzole, tj orginali su bili na pc i PSP ako se ne varam

maverick

Više kao novi trailsi (Kuro, Kuro 2) gdje imaš kombinaciju action i turn based combat-a, ako uspiješ stunnat enemy-a u action fazi onda imaš dobru prednost kad se prebaciš u turn based po ovome što vidim

f_i_c_o

Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.

maverick

Kombinacija, ne nužno hibrid. Turn base je netaknut (ako se vodimo pretpostavkom da je nalik na Kuro) a akcijski dio je samo malo unaprijeđeni field attack.

EDIT: Ovo što kolega kaže.

Znači 12 igara me čeka.

Trebat će mi karta "Ponovno rođenje" da se ponovo rodim.

Ja pijem da zaboravim, ja psujem što im već sada sada ne mogu dati novce za to i da otjeram posao, socijalni život i sve ostalo oko sebe!

Ovo se igra s maskom za varenje!

maverick

Ma lako zato. Jednom kad se uhvatiš nema dalje.

herc

Još da se i Kuro počne igrati… 😛

maverick O tome razmišljam barem jednom tjedno

Barem tri je optimalno… Ha-Ha-Ha