The Legend of Heroes
- Uređivano
https://noisypixel.net/the-legend-of-heroes-trails-in-the-sky-1st-announced-for-2025/
Trails in The Sky 1st remake dolazi 2025… , samo su kratko prikazali gameplay na par sekundi , ali izgleda da razvoj ide punom parom
- Uređivano
Još ako će cijela ta trilogija dobiti ovaj tretman?! Pa jebote!
To su mislim jedine igre koje nisu na Switch i PS4/5.
- Uređivano
Sad tek vidim vidim to, mada ovaj prvi video sad kad sam pogledao je više neka špekulacija nego konkretni info, ali da slažem se za ovo i ja generalno izbjegavam takve stvari ako vidim da mi iskoće na yt feed-u
maverick Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.
Nije to to nego kad ti ovako dođe ko iz vedra neba službena objava da remake dolazi
Staril trailsi u novom engine-u , pa di češ bolje, I da vizualni stil je T.O.P !
Ma moraju i druga 2 onda doć , ako su ovo najavili znači da već kuhaju planove 100 na sat , i da jedino sky triologija nikad nije došla na konzole, tj orginali su bili na pc i PSP ako se ne varam
Gledam trailer, jel to izgleda kao da će Combat biti više kao Ys serijal?
- Uređivano
Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Kombinacija, ne nužno hibrid. Turn base je netaknut (ako se vodimo pretpostavkom da je nalik na Kuro) a akcijski dio je samo malo unaprijeđeni field attack.
EDIT: Ovo što kolega kaže.
- Uređivano
Ja pijem da zaboravim, ja psujem što im već sada sada ne mogu dati novce za to i da otjeram posao, socijalni život i sve ostalo oko sebe!
Ovo se igra s maskom za varenje!