Cold Steel je ipak 3D i to se ne može porediti al i on zaostaje mnogo za konkurentskim igrama…Daybreak ima mozda 10-20 posto bolju grafiku od Cold Steela i to je to. Nebitno,nikad im grafika nije ni bila neko jako oružje kao sto kažeš.
The Legend of Heroes
Neizmjerno mi je drago što je Daybreak ovako toplo dočekan jer stvarno opravdava svaku ocjenu. Pacing, priča, likovi, muzika… sve je top tier.
Sa 88 najbolje ocjenjeni Trailsi do sada…
I btw, serijal je prodan u 8 milijuna primjeraka, 500 tisuća u pola godine, veliko postignuće za ovakav niche serijal.
"We do want to bring [games] out as quickly as possible, but not at the expense of the localization quality… Finding that balancing act is something that we’ve been working on for years at this point, and we’re getting better. So hopefully we can continue to see decreased time between the launch in Japan and when [games] come out in North America and Europe, as well as a high level of [localization] quality."
Kai će vjerojatno biti ultimativni test ovoga.
- Uređivano
https://noisypixel.net/the-legend-of-heroes-trails-in-the-sky-1st-announced-for-2025/
Trails in The Sky 1st remake dolazi 2025… , samo su kratko prikazali gameplay na par sekundi , ali izgleda da razvoj ide punom parom
- Uređivano
Još ako će cijela ta trilogija dobiti ovaj tretman?! Pa jebote!
To su mislim jedine igre koje nisu na Switch i PS4/5.
- Uređivano
Sad tek vidim vidim to, mada ovaj prvi video sad kad sam pogledao je više neka špekulacija nego konkretni info, ali da slažem se za ovo i ja generalno izbjegavam takve stvari ako vidim da mi iskoće na yt feed-u
maverick Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.
Nije to to nego kad ti ovako dođe ko iz vedra neba službena objava da remake dolazi
Staril trailsi u novom engine-u , pa di češ bolje, I da vizualni stil je T.O.P !
Ma moraju i druga 2 onda doć , ako su ovo najavili znači da već kuhaju planove 100 na sat , i da jedino sky triologija nikad nije došla na konzole, tj orginali su bili na pc i PSP ako se ne varam
Gledam trailer, jel to izgleda kao da će Combat biti više kao Ys serijal?
- Uređivano
Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Kombinacija, ne nužno hibrid. Turn base je netaknut (ako se vodimo pretpostavkom da je nalik na Kuro) a akcijski dio je samo malo unaprijeđeni field attack.
EDIT: Ovo što kolega kaže.
- Uređivano
Ja pijem da zaboravim, ja psujem što im već sada sada ne mogu dati novce za to i da otjeram posao, socijalni život i sve ostalo oko sebe!
Ovo se igra s maskom za varenje!