The Legend of Heroes
- Uređivano
Još ako će cijela ta trilogija dobiti ovaj tretman?! Pa jebote!
To su mislim jedine igre koje nisu na Switch i PS4/5.
- Uređivano
Sad tek vidim vidim to, mada ovaj prvi video sad kad sam pogledao je više neka špekulacija nego konkretni info, ali da slažem se za ovo i ja generalno izbjegavam takve stvari ako vidim da mi iskoće na yt feed-u
maverick Jebote internet, točno mi dodje da ga ugasim i koristim samo za ovakve prilike. Ništa više ne može biti iznenađenje.
Nije to to nego kad ti ovako dođe ko iz vedra neba službena objava da remake dolazi
Staril trailsi u novom engine-u , pa di češ bolje, I da vizualni stil je T.O.P !
Ma moraju i druga 2 onda doć , ako su ovo najavili znači da već kuhaju planove 100 na sat , i da jedino sky triologija nikad nije došla na konzole, tj orginali su bili na pc i PSP ako se ne varam
Gledam trailer, jel to izgleda kao da će Combat biti više kao Ys serijal?
- Uređivano
Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Kombinacija, ne nužno hibrid. Turn base je netaknut (ako se vodimo pretpostavkom da je nalik na Kuro) a akcijski dio je samo malo unaprijeđeni field attack.
EDIT: Ovo što kolega kaže.
- Uređivano
Ja pijem da zaboravim, ja psujem što im već sada sada ne mogu dati novce za to i da otjeram posao, socijalni život i sve ostalo oko sebe!
Ovo se igra s maskom za varenje!
- Uređivano
kabegami Sad kad razmislim glede remakea cijele trilogije, jedino za što me je uistinu strah je Star Door 15 i NISA. Nikako mi ne ide ta kombinacija. AKO će NISA radit prijevod.
Ja mislim da će se NISA grebat rukama i nogama za izdavačka prava , ako ne propadnu do tada
Ali bilo bi ludost radit prijevod od nule kad praktički postoji gotova skripta od orginala, možda evenutalno samo ubacit sitne dorade ako treba
maverick O tome razmišljam barem jednom tjedno
A i ja isto , ali onda se sjetim da će vjv. i za ovo izbacit collectors edition , a onda su alternative ili pogodit loto ili živjet s jednim bubregom
herc Glazba u traileru… GLAZBA!!!!!!
Hodam sad hodnikom i pjevušim Hoshi no Arika. Kao da sam jučer krenuo sa serijalom…
f_i_c_o ako ne propadnu do tada
Nisi svjestan koliko me ovo nasmijalo. Ali onda opet, dobro je da dobivamo igre brže, pa nek oni samo ostanu na životu… barem dok Trailsi ne završe.
Divne vjesti stvarno,jedina igra u serijalu koja uopšte treba rimejk jer će igračima ponuditi sasvim novi ugodjaj a ujedno i ponavljanje nekih epic scena i dijaloga a sve to sada u 3D okruženju. Mnogo mi je drag prolog prve igre i upoznavanje sa likovima a i njegov naslov sve govori “Fathers love new beginning”.
https://www.rpgsite.net/news/16224-the-legend-heroes-trails-in-sky-1st-launches-worldwide-in-2025
"In addition to the reveal trailer released on the Japanese Nintendo account above, we've also received a number of English screenshots thanks to Nintendo of Europe. We checked out some of the lines on the English screenshots through Trails in the Database, and it appears that the game will be based on XSEED's translation for Trails in the Sky FC. We don't know yet who's handling the localization, but we'll be sure to learn more in the weeks and months to come."
IT IS HAPPENING!!
Ništa još nije službeno i ne znamo tko radi prijevod ali ovo mi ulijeva jako veliko povjerenje. Zato možda i stiže tako brzo. Kakav win (ako je istina)…
Ima da završim na ispumpavanju kad opet čujem ovo u novoj verziji.
- Uređivano
Vec duze vrijeme se je govorilo da ce doc na konzole. Ocekivao sam remaster, ovo je jos bolje. Nadam se da ce ljudi sad dat priliku igri koju zasluzuje u ovom modernijem ruhu.