Jučer sam baš završio Cold Steel 3 i sad ću krenut Nightmare run, usput se prisjetit malo priče i bit spreman za 4.
Ne mogu se otet dojmu da mi je trica najlošija iz ovog serijala, barem što se tiče priče. Isto tako final boss i sve što je na kraju ovdje je totalno krlje s obzirom što je bilo u dvici. Borba je definitivno najbolja, ali fali mi poteza, stvarno fali tih Craftova i nije neki gušt njih par dobit kroz cijelu igru. Kompenziraju to s hrpom likova, no nije me se to dojmilo.
Grafika - likovi izgledaju bolje, ali okoliš je i dalje užas. Ne mogu se iskreno sjetit niti jedne lokacije iz igre, možda one šume jedino. Više pamtim TITS lokacije nego ijednu iz sva 3 Cold Steel nastavka. Ne znam zašto su zapeli u PS2/PS3 eri, inače me to ne smeta, ali toliko glupavo dizajniraju lokacije i bez trunke neke inspiracije. Mislim da im je ovo ujedno i najveći minus. Stvarno me ne smeta i da je 32 pixela na ekranu samo, ali daj brate napravi nešto fino i unikatno, a ne istu livadu i 2 brežuljka kroz svaki dungeon.
Sve u svemu, solidno, no nisam impresioniran kao što sam čitao od određenih ljudi po grupama gdje bivam. Zadnji boss je smijurija, a svaki do sad baš i nije bio, pogotovo Nightmare run.